Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iščem punco za skupno druženje, potovanja….

Iščem punco za skupno druženje, potovanja….

Heyla punce!

Sem fant star 28 let.
Iščem simpatično punco za preživljanje prostega časa in druženje, skupna potovanja, mogoče kasneje tudi kaj več.
Želel bi karseda izkoristiti to vroče poletje in punco povabiti na morje, Las Vegas, USA Mehiko ali kamorkoli.

Stara bodi od 20-30 let.

Piši na ZS da si tam kaj več poveva 🙂

V Las Vegas lol 😀

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Tudi lahko. Ni nobenega problema 🙂

Malo si prepozen, so bili v zadnjem času že eni drugi dečki tu in so vse odpeljali sabo tako, da….. več sreče prihodnjič 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Sama zloba te je danes :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

mislim da ljudi na svetu je 6mld in za vsakega se najde kaka a ne 🙂 Drugič nikoli ni prepozno!

LOL… preveč lepo da bi bilo res 🙂

Ja, da jo na hitro poroči, če mu je všeč… drugače pa na 1-smerno vozovnico za Mehiko hehe

Ja, da jo na hitro poroči, če mu je všeč… drugače pa na 1-smerno vozovnico za Mehiko hehe[/quote]
ne za f.u.k niti za žlahto poroka ni nujna …. lahko pa njo zadolži za pomivanje posode za stroške ☺
a vsaj to znaš – pomivati posodo ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ja, da jo na hitro poroči, če mu je všeč… drugače pa na 1-smerno vozovnico za Mehiko hehe[/quote]
ne za f.u.k niti za žlahto poroka ni nujna …. lahko pa njo zadolži za pomivanje posode za stroške ☺
a vsaj to znaš – pomivati posodo ☺[/quote]Kaj je Nm, a imaš spet uradne ure? :/

dejte kaki sex, žensko je treba nežno nagovoriti. kaj mislite da je sex use? Najprej jo je potrebno osvojiti njen srček, potem pa razmišljajmo dalje a ne 🙂

Resno misliš, da se bo kaka našla zgolj na podlagi tega, kar si napisal na začetku? Na tak oglas se ti bo kvečjemu javila kaka osamljena, prizadeta, ranjena duša, ki bo v tebi vidla izhod iz mizernega življenja, ki ga je do zdaj živela.

Na monu imaš uspeh le tako, da veliko pišeš pod istim nickom in se potem med kakim zafrkavanjem zgodi kak ZS ali drinka ipd.

Ne podcenjuj žensk.

kakšnem monu?

mon je kratica za spletne strani med.over.net :))

Mene pa zanima zakaj ne samo za druženje?? Čim se družiš si skupaj!

Za druženje z nekom rabiš nekaj že vedet prej o njem, ponavadi se to zgodi na istih interesnih dejavnostih, v službi, na kakem tečaju, debatnem krožku, nekje pač, kjer se zaštekaš in pade ideja o druženju, obisku česa, kavici…

Že osnovno spoznavanje, ki se začne na netu, terja nekaj časa. Da bi šla s popolnim neznancem na potovanje – ni šans! Bližnjic pač ni.

Saj pri meni piše za druženje itak. Tako spoznaš pač če si za skupi a ne.
Iščem dolgoročno, ne neki kratkoročnega ker se mi iz ene na drugo ne da hodit

Seveda, da iščeš dolgoročno, saj se samo izredno dolgočasen in neiznajdljiv moški lahko odloči odpret tako temo na Monu.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Hehe, Sadni, kako bi šele komentiral, če bi avtor zapisal, da išče trajno zvezo, ne le dolgoročno 😀

Sadni je svojo izvirnost že pokazal z odpiranjem svojih tem. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če nekoga povabiš na pijačo recimo, pomeni, da mu jo častiš. Torej ti častiš ženski omenjeno potovanje?

Jah, kaj ni jasno. Če se nekaj časti ženski, se pričakuje protiusluga. Ni nič zastonj… 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jah, kaj ni jasno. Če se nekaj časti ženski, se pričakuje protiusluga. Ni nič zastonj… :D[/quote]

Ti že veš:). Zato si pa skoz doma, ker nočeš častit in nimaš kaj za ponudit:). Matr sm pametna, mislim žleht:)).

Jah, kaj ni jasno. Če se nekaj časti ženski, se pričakuje protiusluga. Ni nič zastonj… :D[/quote]

Ti že veš:). Zato si pa skoz doma, ker nočeš častit in nimaš kaj za ponudit:). Matr sm pametna, mislim žleht:)).[/quote]

Goldfiševa, kdaj me vzameš s sabo kam na potovanje, da bi malo sveta videl izven te zapečkarije na Ptujskem polju? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ti že veš:). Zato si pa skoz doma, ker nočeš častit in nimaš kaj za ponudit:). Matr sm pametna, mislim žleht:)).[/quote]

Goldfiševa, kdaj me vzameš s sabo kam na potovanje, da bi malo sveta videl izven te zapečkarije na Ptujskem polju? :D[/quote]

Tvoja protiusluga je že sama prisotnost?:) In potem zaslišiš “puf” ter se zbudiš:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close