Iščem punco za skupno druženje, potovanja….
Heyla punce!
Sem fant star 28 let.
Iščem simpatično punco za preživljanje prostega časa in druženje, skupna potovanja, mogoče kasneje tudi kaj več.
Želel bi karseda izkoristiti to vroče poletje in punco povabiti na morje, Las Vegas, USA Mehiko ali kamorkoli.
Stara bodi od 20-30 let.
Piši na ZS da si tam kaj več poveva 🙂
Ja, da jo na hitro poroči, če mu je všeč… drugače pa na 1-smerno vozovnico za Mehiko hehe[/quote]
ne za f.u.k niti za žlahto poroka ni nujna …. lahko pa njo zadolži za pomivanje posode za stroške ☺
a vsaj to znaš – pomivati posodo ☺
Resno misliš, da se bo kaka našla zgolj na podlagi tega, kar si napisal na začetku? Na tak oglas se ti bo kvečjemu javila kaka osamljena, prizadeta, ranjena duša, ki bo v tebi vidla izhod iz mizernega življenja, ki ga je do zdaj živela.
Na monu imaš uspeh le tako, da veliko pišeš pod istim nickom in se potem med kakim zafrkavanjem zgodi kak ZS ali drinka ipd.
Ne podcenjuj žensk.
Za druženje z nekom rabiš nekaj že vedet prej o njem, ponavadi se to zgodi na istih interesnih dejavnostih, v službi, na kakem tečaju, debatnem krožku, nekje pač, kjer se zaštekaš in pade ideja o druženju, obisku česa, kavici…
Že osnovno spoznavanje, ki se začne na netu, terja nekaj časa. Da bi šla s popolnim neznancem na potovanje – ni šans! Bližnjic pač ni.
Jah, kaj ni jasno. Če se nekaj časti ženski, se pričakuje protiusluga. Ni nič zastonj… :D[/quote]
Ti že veš:). Zato si pa skoz doma, ker nočeš častit in nimaš kaj za ponudit:). Matr sm pametna, mislim žleht:)).[/quote]
Goldfiševa, kdaj me vzameš s sabo kam na potovanje, da bi malo sveta videl izven te zapečkarije na Ptujskem polju? 😀
Ti že veš:). Zato si pa skoz doma, ker nočeš častit in nimaš kaj za ponudit:). Matr sm pametna, mislim žleht:)).[/quote]
Goldfiševa, kdaj me vzameš s sabo kam na potovanje, da bi malo sveta videl izven te zapečkarije na Ptujskem polju? :D[/quote]
Tvoja protiusluga je že sama prisotnost?:) In potem zaslišiš “puf” ter se zbudiš:).
Forum je zaprt za komentiranje.