Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iščem prijatelje

Iščem prijatelje

Mogoče bo zvenelo kot obupana prošnja, morda tudi je.

Stara sem 21 let, pravkar končala s fantom in kot je to v navadi, ostala že davno tudi brez prijateljic. Tistih par, ki jih imam trenutno študirajo v drugih krajih, najboljša prijateljica pa je že skoraj en mesec v drugi državi.

Iščem pogovor, morda malce tolažbe, priznam hudo je, predvsem pa iščem koga, ki mu je kot meni dolgčas.

Sem prijetna, komunikativna oseba.

Sem iz Celja

Hojla, dekle.
Naj ti ne bo dolgčas. saj vem, da zveni bedno, ampak jesen je tako lepa da ti res ne more biti dolgčas. za začetek se sposkusi pogovoriti sama s seboj, potem pa poišči družbo. Vem, da je hudi, ko gresta dva narazen, ampak meni je takrat najbolj koristil nekajtedenski razmislek in mir. Delala sem stvari, ki me veselijo in uživala. Ni hudič, da ne boš na tej poti srečala kakšne prijateljice.
In ne išči nekoga, ki mu je dolgčas, ker vama bo dolgčas skupaj. saj vem, da nisi mislila čisto tako, ampak vseeno. Poišči zabavne ljudi, ljudi ki imajo veliko energije in veliko idej. Tudi sama se boš boš kmalu nalezla česa od njih in življenje bo takoj lepše.

Oglasi se kaj.

Jaz se tudi rad pogovarjam.Zato kar klikni in se mi na email javi pa kako rečeva.

lp

pošlji mail…rad se pogovarjam…sem na istem kot ti…tak da…čakam na tvoj mail 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close