IŠČEM PRAVO KREMO!!!!
Če si dehidrirani zombi potem ti nobena krema ne bo pomagala!
Kar ti in tvoja koža rabita je voda! Svetujem ti da spiješ vsaj 2-3 litre na dan (še boljše 4l) in zelo kmalu bodo vidni rezultati. Probaj dobiti tekočino iz vode in ne čajev in kave, ker le-ti odvajajo vodo iz telesa. Ko se ti bo uravnotežila tekočina v telesu boš tudi na obrazu videla vidne spremembe.
Govorim iz izkušenj – tudi sama sem bila včasih dehidrirani zombi.
Sama trenutno uporabljam kreme Elizabeth Arden.
No meni je pred kratkim promotorka kozmetike Green Line “podturila” hranilno-vlažilno kremo za suho in občutljivo kožo in sem zadovoljna z njo. Naj bi delovala 24 ur in pri meni se uredu obnese pa imam tut precej suho kožo (predvsem pozimi), pa še v pisarni z radiatorji delam (obupno suh zrak)…Cena je pa okrog 1.200 SIT. Je rekla da samo vlažilna krema za to obdobje (zima) in tak tip kože ni dovolj, da je fajn da je še hranilna zraven.
Hojla, enake probleme okrog preela ustnic, lica – pozimi so se mi naredili lisaji, suha koza. Odkar uporabljam Oriflame ALOEVERA, krema in tonic nimam vec teh tezav. Najprej si umijem obraz z ALOE VERA milom, potem nanesem tonic za tonificiranje obraza in nato kremo. KOza je cel dan lepo mehka, ni mastna, se ne svetis in pa meni pomembno suhih lic in lisajev ni vec. Pa se drago ni vseskupaj.
Urška
Scarlet, jaz kupujem L’Occitane najvec v City Parku in v Europarku MB. Ponavadi ni ravno gužve in prodajalke si vedno vzamejo cas in so ful prijazne.
Shea Butter Ultra Rich sten cca 7 jurjev, pa ne me za besedo držat, ker nisem cisto vec sigurna. Vsebuje 25 procentov karitee masla, kar je super za res suho kožo za pozimi.
Se mi pa zdi, da nima faktorja.
Jaz pa uporabljam Nivea Baby Intensive creme. Je sicer za nego občutljive dojenčkove kože, ampak meni, ki imam ful suho kožo in lišaje po obrazu (odkar uporabljam kremo nič več) ful pomaga. Preprečuje tudi rdečico, tako da meni je super. Stane pa med 700 in 800 Sit, odvisno kje jo kupiš. Kožo imam pa po kremi ful mehko in nič mastno.
Forum je zaprt za komentiranje.