Iščem občasnico.
Avtor, slabo si zastavil.
Če iščeš žensko za seks, moraš napisati par svojih dobrih lastnosti. Ti si pa neklepal nekaj postov pa niti v enem nisi navedel nobenih svojih ok lastnosti.
Če misliš, da je dovolj, da ponujaš tiča, boš pač še dolgo, dolgo iskal.
Iz tvojih zapisov je edino to razvidno, da iščeš seks, da si tako obupan, da bi se peljal kamorkoli in da preprosto nimaš nobene dobre lastnosti.
slabo si zastavil, 02.06.2021 ob 14:57
Avtor, slabo si zastavil.
Če iščeš žensko za seks, moraš napisati par svojih dobrih lastnosti. Ti si pa neklepal nekaj postov pa niti v enem nisi navedel nobenih svojih ok lastnosti.
Če misliš, da je dovolj, da ponujaš tiča, boš pač še dolgo, dolgo iskal.
Iz tvojih zapisov je edino to razvidno, da iščeš seks, da si tako obupan, da bi se peljal kamorkoli in da preprosto nimaš nobene dobre lastnosti.
A ni ti dobra lastnost, da bi ji dal tiča? Jaz bi bil vesel, če bi mi dala piško in bi ji pripisal kot dobro lastnost, ne, da jo ima samo zase.
en Samski, 02.06.2021 ob 15:05
A ni ti dobra lastnost, da bi ji dal tiča? Jaz bi bil vesel, če bi mi dala piško in bi ji pripisal kot dobro lastnost, ne, da jo ima samo zase.
Ha, ha, pa veš koliko tipov ponuja tiča? Na tisoče. Samo Kupid ali pa kak Badoo ali kaj vem kaj še je, odpreš pa se najde na tisočev tipov, ki ponujajo svoje tiče.
Večina jih je na tvojem nivoju. Nimajo dobrih lastnsoti, mislo, da je tič dobra lastnost, da drugih dobrih lastnosti ne rabijo.
Uspeh imajo kvečjemu tisti, ki poleg tiča ponujajo še veliko dobrih lastnosti.
Forum je zaprt za komentiranje.