Iščem njo…
Helooou!
Ker opažam, da tu okol kroži precej zanimivih osebkov (predvsem ženskih), sem se odločil, da oddam en mali oglas, pa upam, da ne bo komu povzročilo kakšne nepotrebne jeze, hehe.
Bistvo oglasa pravzaprav pove že sam naslov teme. Če se samo na hitro predstavim… Sem 36 let star moški, razgledan, prijeten, urejen, umirjen predvsem pa normalen in prizemljen. Stvar je takšna, da sem sicer v dolgoletni zvezi (ne me obsojat no), ampak mi ob vsej rutini in neobstoječem spolnem življenju le-to preprosto že preveč manjka… Lepo bi bilo spet začutit tisto vznemirjenje, ko si z nekom prvič, ko si ga res noro želiš in on tebe….ufff… samo enkrat se živi. Pravijo, da bomo na koncu bolj kot napake obžalovali neuresničene želje… zato sem se odločil za ta korak.
Predvsem bi rad spoznal žensko, ki se mogoče tudi sama najde v mojem zapisu. Nimam nekih hudih preferenc kar se izgleda tiče, važno da lepo skrbiš zase… Zaželjeno je, da si zaradi same logistike srečanj nekje s podravsko/savinjskega konca. Dosegljiv sem na ZS ali gmail z mojim nick-om.
No, pa da vidimo (optimist, haha).
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.