Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iščem moškega za sex

Iščem moškega za sex

ti me mikaš,,napiši mail ,manjka mi moško telo[/quote]
Draga milfica,
mailov ne pišem, ker bi potem bil prevelik naval 🙂
ZS je lahko čisto uporaben

ti me mikaš,,napiši mail ,manjka mi moško telo[/quote]
Draga milfica,
ZS je lahko čisto uporaben[/quote] Ah ne ne potem pa nič ,če si tako popularen ,jaz nisem ,lp

Prav 🙂

Draga milfica,
ZS je lahko čisto uporaben[/quote] Ah ne ne potem pa nič ,če si tako popularen ,jaz nisem ,lp[/quote]

Ti, jaz bi rabil tako damo kot si ti, da zna štunfe pa gate na roke prat. Mati so že v letih …

prav

prav[/quote]
Se pa hitro ujeziš in niti cinizma ne zaznaš 🙂 cccc

prav[/quote]
Se pa hitro ujeziš in niti cinizma ne zaznaš 🙂 cccc[/quote] ja kje pa ,nisem jezna ,le zakaj bi bila ,pač ni ,malo sem prebirala te članke in si se kar z eno ujel , tko da to je to ,nič zato .nisem jezna

Se pa hitro ujeziš in niti cinizma ne zaznaš 🙂 cccc[/quote] ja kje pa ,nisem jezna ,le zakaj bi bila ,pač ni ,malo sem prebirala te članke in si se kar z eno ujel , tko da to je to ,nič zato .nisem jezna[/quote]
hehe Tudi provociranja ne zaznaš. ejej še marsikaj bi te bilo treba naučit 🙂

Ah ne ne potem pa nič ,če si tako popularen ,jaz nisem ,lp[/quote]

Ti, jaz bi rabil tako damo kot si ti, da zna štunfe pa gate na roke prat. Mati so že v letih …[/quote] ja prnes k meni ,če nosiš štunfe ,bova dala v pralni stroj

ja kje pa ,nisem jezna ,le zakaj bi bila ,pač ni ,malo sem prebirala te članke in si se kar z eno ujel , tko da to je to ,nič zato .nisem jezna[/quote]
hehe Tudi provociranja ne zaznaš. ejej še marsikaj bi te bilo treba naučit :)[/quote] haha ah ahhh kaj pa vem mogoče pa res ,lepo bodi in oprosti ,da sem težila

hehe Tudi provociranja ne zaznaš. ejej še marsikaj bi te bilo treba naučit :)[/quote] haha ah ahhh kaj pa vem mogoče pa res ,lepo bodi in oprosti ,da sem težila[/quote]
Ti tudi bodi lepo in sploh nisi težila, tako da, če je tole zate teženje, potem lahko še kdaj! 🙂

tema za naivne potrebneže..ženska, ki hoče seks, si ga poišče…

oj če si resna povej svoj kontakt na body.9595@gBmail.com, lp

si še za sex?

Vedno. Kako do tebe?
Je za plačati. Ena numerica 100 EUR.

jaz sem za javi se 🙂

oj klara česi samska se ti lahko jaz pridružim pokiči me na 051205634 sem tomaž star 38 let in sem za vse piši na email naslov pandica37@gmail.com

pokliči 051205634 čakam nate klara

Ce kera zeli sex,, ampak z vredo batino naj mi javi 040713930…poslem sliko

Tukaj je pa toliko ponudbe, da pokrije potrebe vseh milfic v SLO.
Naj katera da kakšno povratno informacijo, ali je bilo tudi kaj kvalitete, ali samo sapa.

oila isces nekoga za sex potem semi javi na moj telefon pase zmenima 070598440

ojla. aja. pa sliko mi pošlji.

DISKRETEN 040358687 poklici me 110%

…mislim,vsi ti moški ki jo napadate z takimi in onakimi besedami,ste…..puste jo na mjru,punca napisala kaj želi,če se ne vidite z njo,pr njej-OBVOZ!!! Ne se tko do nekoga obnašat,ki ga ne poznate,jo ne poznate 🙁

KUPUDOVCKA,JA KUPID JE RES SPLET ZA SEX,sej zato ker so nekateri/re tko fuknjene in nimajo mej,S KOM SEXAT,mislim v glavi,JE TOLK ,NAREDIJO TOLK RAZDOROV V DRUŽINAH!!!!

Ni blema. Pridem tudi na dom

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close