Iščem moškega za sex
Torej je tebi normalno biti nasilen do nekoga?
Totalno bolano.[/quote]
te še ni neobeden privezal na posteljo in gnal satana iz tebe?
a potem za trojko tud nisi? kaj pa ti pol sploh paše? solo?[/quote]
A nisi ti tisti, ki ves čas dela verske pridige, hodi redno v cerkev, monovcem soli pamet z bogom. Zdaj pa v taki preverzni temi?
Oprosti, če nisi ti tisti verski fanatik.
te še ni neobeden privezal na posteljo in gnal satana iz tebe?
a potem za trojko tud nisi? kaj pa ti pol sploh paše? solo?[/quote]
A nisi ti tisti, ki ves čas dela verske pridige, hodi redno v cerkev, monovcem soli pamet z bogom. Zdaj pa v taki preverzni temi?
Oprosti, če nisi ti tisti verski fanatik.[/quote]
razen tvojega razmišljanja še tu nisem zasledil nič perverznega…vključno z gornjim sestavkom…
ps.
tuid tebi ne bi škodilo da greš tu in tam v cerkev, pazmoliš kak očenaš…če ne drugega se ti bo uresničila želja in boš spoznala Ljubezen…ki traja in traja…
Oprosti, če nisi ti tisti verski fanatik.[/quote]
razen tvojega razmišljanja še tu nisem zasledil nič perverznega…vključno z gornjim sestavkom…
ps.
tuid tebi ne bi škodilo da greš tu in tam v cerkev, pazmoliš kak očenaš…če ne drugega se ti bo uresničila želja in boš spoznala Ljubezen…ki traja in traja…[/quote]
Ja, sem imela prav, da si ti tisti verski fanatik. Zanimivo kakšne teme te verske fanatike zanimajo :).
tud jst
sam joooj ne tu gor iskat, vsi imajo vsej 20 cm
pa jezik jim laufa … pa ne da bi dobr lizal, ampak sami gobezdači so, pa nič od njih …[/quote]
napačne v rit gledate, bejbe ☺
pravim ponujajte
Javi se mi na mail marko.lj8787@gmail.com
Če katera išče mlajšega ljubimca (21 let) naj pusti kak kontakt ali piše na mladfant2013@gmail.com. Lp
hej sem iz ljubljane in bi rade volje sexal s tabo email al.ex.pe@hotmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.