Iščem moškega za sex
Porocen…iscem diskreten sex. Noro potreben, strasten, rad imam preigro. diskzabava@gmail.com
če je kaksna za seks brez obveznosti dragoribizilo@gmajl.com piši
**(RC’s) Mephedrone**, **JWH-018**, **3-CMC crystal**, **4CMC Crystal**, **MDMA BK-MDMA**, **METHYLONE **, **BUTYLONE **, **HEROINE **, **COCAINE POWDER** , **KETAMINE** , **MDPV **, **APVP **, **MDIA ** , **2C-I** , **2C-E** **2C-P** , **2C-B**
contact us on email ( jamescaroll20@gmail.com )
**COCAINE POWDER**, MDMA pills** Ecstasy pills**, **4MMC**, ** A-pvp crystal , **MDPV** , **3-cmc crystal** contact us skype: james_carol )
Jaz sem star 26 let. Zelo lepa, dobro izobraženi, razumevanje, zvest, dostojno in imam nikoli
poročena, preden je prišel iz krščanskega doma. Nimam tetovaže, ni piercingi na moje telo. ljubim
glasba, filmi in šale še posebej, ko sem z mojim zakoniti življenjskega partnerja. Prišel sem, da je to predvsem
srednje iščejo resno, skrbna, dostojno, razumevanje človeka, ki me ljubijo in umirijo
z mano. Kot veste, je življenje prekratko in da je brez pomena, da je osamljen, tako da bomo lahko seznanite se skupaj
in da naše družine.
Išči za razumevanje človeka, ki se lahko poravna z mano.
Pisi na gapi8989@gmail.com
Isceva njo za obcasna srecanja. Sva 28 in 21, urejena, diskretna in nezatezena iz 04. Javi se:) midva8895@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.