Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek iščem moškega nujno

iščem moškega nujno

tudi larisa išče nekoga ki bi ji”naštelal”radiator-črpalka ji pa tako ves čas nemoteno laufa,potrebuje samo še monterja

Jaz jih še nisem videl. Ampak ji verjamem, če tako pravi, bo že res:-))[/quote]

Mogoče so sam z WDjem za pošpricat (kadar ne veš več, kaj bi naredu, pošpricej z WD-40)[/quote]
to velja tudi pri kuhi? :-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Še prej pa ga pusti nekaj časa delati brez termostatske glave.
Boš videla, če je razlika.[/quote]

Dej mi še povej…a ko glavo nazaj našraufam, a je pomembno, če je na nulo oziroma odprt?[/quote]
Vseeno je, le lažje ga daš nazaj gor, če je odprt na max.

In bo končno mir s tistimi opevanimi drvmi?[/quote]

Pa en za drugim, da ne bosta zdaj oba navalila :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Pa en za drugim, da ne bosta zdaj oba navalila :)))[/quote]
Se mi zdi, da sva zdaj že malo prepozna za drva. 🙂
Nikoli pa ni prepozno za kakšna druga tehnična opravila in menjavo ventilov. 🙂

Se mi zdi, da sva zdaj že malo prepozna za drva. 🙂
Nikoli pa ni prepozno za kakšna druga tehnična opravila in menjavo ventilov. :)[/quote]

Tako, tako. Ampak pravim, da se ne bosta zdaj oba pri enem ventilu gužvala. Lepo eden pa po eden :))

Skela je kar samostojna ženska, zato pri njej ni kaj dosti za delat in popravljat. 🙂
Razen, če bo eden držal radiator, drugi pa šraufal. 🙂

Normalno je, če je ventil priprt. Če pa ga do konca odpreš in črpalka ves čas laufa, pa ne sme biti noben del hladen.[/quote]To je res, a le če peč gori na polno in če ni preveč radiatorjev, da črpalka zmore tako hitro toliko (vroče) vode obrnit. V nasprotnem je vsaj spodnji del radiatorja hladnejši.

To ji kaj dosti ne bo pomagalo, če bo potem imela druge hladne.

Jaz bi kar zamenjal oba ventila, mogoče, da je kateri zarustan, pa wd40 ne bo nič pomagal, ker ne prideš zraven :)[/quote]Mogoče ne rabi druge imet toliko odprte kot tega in bo vseeno dovolj toplo, če bodo malo priprti. Sploh pa bi jaz za test zaprl druge radiatorje in pustil odprtega samo tega, da vidim če je res ventil zaštekal ali ga potem segreje. Če bo takrat topel cel, je črpalka preslaba za toliko radiatorjev. Možno je tudi, da kje v napeljavi do tega radiatorja ostaja mehurček zraka in ni polnega pretoka in ga bo porinilo čez, če vse druge radiatorje zapre (za nekaj časa).

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

A misliš, da bi drugače voda zavrela v tem ventilu? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Črpalka ne more biti preslaba, saj imam jaz 17 radiatorjev in samo eno črpalko za vse.
Tako za hec pa lahko zapre vse ostale (razen enega), da vidi kako se bo ta radiator obnašal.

WD je reku, da šprica samo doma!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Črpalka ne more biti preslaba, saj imam jaz 17 radiatorjev in samo eno črpalko za vse.
Tako za hec pa lahko zapre vse ostale (razen enega), da vidi kako se bo ta radiator obnašal.[/quote]
Zakaj ne? Lahko je nastavljena na tanizke obrate (stare pumpe imajo 3stopnje, novejše dve), lahko je ošvohnela, lahko je razvod tako postavljen, da ta radiator ne dobi dosti vode, ali je kje v cevi ujet zrak…itd.

Ampak, če ni nič od tega kar sva ji napisala potem pa ne ostane druga kot, da nima drv prav nasekanih…. 😉

WD je reku, da šprica samo doma![/quote]
Pa saj lahko k njemu domov prinese ventil za toplo vodo pa ji ga bo pošprical…. :)))

Če bi bil sam kofe ..:_On jhoče še malco, pa večerjo, pa ne vem koga še vse….

Mogoče so sam z WDjem za pošpricat (kadar ne veš več, kaj bi naredu, pošpricej z WD-40)[/quote]
to velja tudi pri kuhi? :-)))[/quote]

Seveda. Se mi je že zgodilo, da sem prišla na en vikend, pa so bli knofi pr prastarem
šporhetu zarostani…. 🙂

Če bi bil sam kofe ..:_On jhoče še malco, pa večerjo, pa ne vem koga še vse….[/quote]…. ti pa revna in ohrna in nimaš kaj dat….. :)))

Če bi bil sam kofe ..:_On jhoče še malco, pa večerjo, pa ne vem koga še vse….[/quote]…. ti pa revna in ohrna in nimaš kaj dat….. :)))[/quote]
Samo radiator bi bil pa vroč! 😉

Skela je kar samostojna ženska, zato pri njej ni kaj dosti za delat in popravljat. 🙂
Razen, če bo eden držal radiator, drugi pa šraufal. :)[/quote]

Eh, videti bi bila ko dva policaja. Samo policaji hodijo v paru :)))

…. ti pa revna in ohrna in nimaš kaj dat….. :)))[/quote]
Samo radiator bi bil pa vroč! ;)[/quote]

Kolkr jaz Skelo poznam bi vidva zakuhala :)))

Sem iz Kamnika podjetnik star 36 let…..piši mi na : dvdvidmar@gmail.com

Podjetnik:)))). Zakaj direktno ne poveš polagalec ploščic? Se veliko bolje sliši.

No ja, do sedaj je polagal ploščice, od sedaj bi pa na ploščice…. 🙂

Fiši ta bi bil kot nalašč zate, podjeten pa to…. 🙂

Fiši ta bi bil kot nalašč zate, podjeten pa to…. :)[/quote]

Če je izpostavil svojo podjetnost pri svojem oglaševanju, potem to nima ravno pozitivnega učinka.

Fiši ta bi bil kot nalašč zate, podjeten pa to…. :)[/quote]

Če je izpostavil svojo podjetnost pri svojem oglaševanju, potem to nima ravno pozitivnega učinka.[/quote]Če malo pomislim, kaj vse si že ti izpostavila pri svojem “oglaševanju”…. no ja kakšen je kaj učinek? 😛

Če je izpostavil svojo podjetnost pri svojem oglaševanju, potem to nima ravno pozitivnega učinka.[/quote]Če malo pomislim, kaj vse si že ti izpostavila pri svojem “oglaševanju”…. no ja kakšen je kaj učinek? :P[/quote]

Se ti zdi, da potrebujem oglaševanje?:)) Zakaj že?:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close