iščem moškega nujno
Pa en za drugim, da ne bosta zdaj oba navalila :)))[/quote]
Se mi zdi, da sva zdaj že malo prepozna za drva. 🙂
Nikoli pa ni prepozno za kakšna druga tehnična opravila in menjavo ventilov. :)[/quote]
Tako, tako. Ampak pravim, da se ne bosta zdaj oba pri enem ventilu gužvala. Lepo eden pa po eden :))
Normalno je, če je ventil priprt. Če pa ga do konca odpreš in črpalka ves čas laufa, pa ne sme biti noben del hladen.[/quote]To je res, a le če peč gori na polno in če ni preveč radiatorjev, da črpalka zmore tako hitro toliko (vroče) vode obrnit. V nasprotnem je vsaj spodnji del radiatorja hladnejši.
To ji kaj dosti ne bo pomagalo, če bo potem imela druge hladne.
Jaz bi kar zamenjal oba ventila, mogoče, da je kateri zarustan, pa wd40 ne bo nič pomagal, ker ne prideš zraven :)[/quote]Mogoče ne rabi druge imet toliko odprte kot tega in bo vseeno dovolj toplo, če bodo malo priprti. Sploh pa bi jaz za test zaprl druge radiatorje in pustil odprtega samo tega, da vidim če je res ventil zaštekal ali ga potem segreje. Če bo takrat topel cel, je črpalka preslaba za toliko radiatorjev. Možno je tudi, da kje v napeljavi do tega radiatorja ostaja mehurček zraka in ni polnega pretoka in ga bo porinilo čez, če vse druge radiatorje zapre (za nekaj časa).
Črpalka ne more biti preslaba, saj imam jaz 17 radiatorjev in samo eno črpalko za vse.
Tako za hec pa lahko zapre vse ostale (razen enega), da vidi kako se bo ta radiator obnašal.[/quote]
Zakaj ne? Lahko je nastavljena na tanizke obrate (stare pumpe imajo 3stopnje, novejše dve), lahko je ošvohnela, lahko je razvod tako postavljen, da ta radiator ne dobi dosti vode, ali je kje v cevi ujet zrak…itd.
Ampak, če ni nič od tega kar sva ji napisala potem pa ne ostane druga kot, da nima drv prav nasekanih…. 😉
Sem iz Kamnika podjetnik star 36 let…..piši mi na : dvdvidmar@gmail.com
No ja, do sedaj je polagal ploščice, od sedaj bi pa na ploščice…. 🙂
Fiši ta bi bil kot nalašč zate, podjeten pa to…. :)[/quote]
Če je izpostavil svojo podjetnost pri svojem oglaševanju, potem to nima ravno pozitivnega učinka.[/quote]Če malo pomislim, kaj vse si že ti izpostavila pri svojem “oglaševanju”…. no ja kakšen je kaj učinek? 😛
Forum je zaprt za komentiranje.