Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Iščem mlečni kefir in kambušo

Iščem mlečni kefir in kambušo

Lep pozdrav!

Kakor že naslov pove, rada bi prišla do gobice mlečnega kefirja in kambuše za v čaj.

Je kdo, ki mi je to pripravljen odstopiti? Sem iz Kranja, toda lahko pridem tudi kam po to zadevo, ali plačam stroške pošiljanja.

Hvala in lep pozdrav,

Katka

Poznam nekaj ljudi, ki imajo to gobico ampak so iz Maribora.

Nič hudega z veseljem jo pridem iskat.

Lp

Moja sosedo ima kefir. Je iz zasavja, jaz sem pa skoraj vsak dan v LJ.

KOmbučo lahko pošljem po pošti. Na mail mi posredujte svoj naslov.
Lep pozdrav,

Miranda

Tudi jaz imam za oddat kombuso, kefir pa mi mora se zrasti…
ce rabite, mi javite…
uzivajte
Mojca

Zdravo,ker se že pogovarjate o gobici za kefir in kombuši,bi ju tudi jaz rada imela.Prosim povejte mi kako bi jo lahko dobila v KOPER.
Hvala in lep pozdrav
Monja

Zivio Monja, javi se mi na zasebna sporocila, pa se lahko zmeniva…
Prijazen pozdrav,
Mojca

Še vedno iščem gobico kefirja, bi mi lahko kdo pomagal?

Hvala in lep pozdrav vsem,

Katka

Ojla!

Jaz pa še vedno iščem zrnca vodnega kefirja, če mi ga katera lahko kaj odstopi, bi bila zelo vesela! Pišite mi na: tan4fun@gmail.com.

Hvala in lep pozdrav!

bonsaj

Lep dober večer,

ker kambuše in mlečnega kefirja še vedno nisem nikjer našla, spet povprašujem, ali ima morda kdo višek?

Hvala in lep pozdrav!

Živijo!Tudi jaz iščem gobico za mlečni kefir. Sem iz Nove Gorice, vendar jo lahko pridem iskat tudi drugam …
Trenutno delam vodni kefir- bonsaj, če lahko počakaš, ti lahko zrnca podarim, a jih je kar nekaj pred teboj v vrsti …
Pozdrav vsem, Maja

Ojla čebelica maja1979!
Lahko se prijavim v čakalno vrsto za vodni kefir, če ga do takrat že ne bom dobila!
Lep pozdrav in hvala!
bonsaj

Hojla katka in Miha, oglasi se mi na mail mojca.hanzekovic@siol.net , pa se zmeniva za kefir… ta teden sem ga sicer dala eni gospe, ampak se tako hitro mnozi, da ga bom kmalu imela spet viska…
pa kombuso imam tudi viska, ce kdo potrebuje…

prijazen pozdrav,
Mojca

Bonsaj, oglasi se, če ga boš še potrebevala, si pa peta ali šesta po vrsti…Bo mal trajalo verjetno…
Lp, Maja

Ali ima mogoče kdo mlečni kefir in kambušo. In Lepo prosim, če mi jo pošljete po pošti.
sporočite mi

a bi bil kdo takoj prijazen, da razlozi, kaj je mlecni kefir? :O (poznam tisti kefir za pit, tu pa o nekih gobicah za kefir, pa..:))

http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8769

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close