Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščem ljubimko

Iščem ljubimko

Nekaj me vleče, da si izberem poročeno ljubimko, ki pač doma ne dobi, kar bi morala. Tudi sam ne pričakujem ničesar drugega kot le to. Se najde katera?

Jaz ti svojo dam. Jaz ne morem več. Ona je pa 40 in željna. Dobrega izgleda. Suha visoka negovana

Od kje pa si?

Sever Lj. Ti?

žekim si da se dobim z resno žensko sem nenasiten

Bemti… čudna so naša pota.
Pri dobrih 50ih ugotavljam, da je moja žena (tudi 50+) hudo dobra bejba. Pred 10 leti sem si obupno želel seksa drugje….
Danes pa preprosto ugotavljam dve stvari. Prva je ta, da se moja zelo rada in fenomenalno z mano daje dol. Drugo je pa to, da je res hudičevo privlačna mrha. Čudoviti ravno prav veliki joški, božanska rita in f..k ročke, polna ampak niti slučajno debela. Kar zmeden sem, ko jo slečem in vidim njeno voljno, željno telesce.
Ne bom šel na pivo, par kil bom dal dol. Da bo tudi ona še naprej željno čakala, kdaj ji predlagam, da se greva malo muckat.

Bil sem neumen. Sanjal sem o drugih. Doma pa imel vseskozi ob sebi greha vredno mačko. Še dobro, da ni imela vsega zadosti in si našla po….ča.

Ker doma tudi po 14 dni ni nič si tudi js želim ljubimke

Buz84, zs pošlji.

Poročena, pa tut že zasedena. Ma ja, če maš doma moža, ki se mu ne da, je starejši, pol se hitr najde takega ki pa bi, pa je tut poročen.

Iščem poročeno iz Ljubljane ali Gorenjske za seks, ker je doma komaj kdaj. Oglasi se na zs.

Ja kaksni pa ste to loweryi ce doma ni nic?
Prav ubogi revcki ste,verjetno je kje kak razlog za to.Potem so pa babe krive😂
===+===
Kar iscite tako ali tako ne boste nic dobili.

A iz mb ni nobene vezane, porecene, ki razmislja o kakem skoku cez plot? Bi je bil rea vesel.

Linaaa. Se kdaj rabis?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close