Iščem honorarno delo
Pozdravljeni,
Sem mlado dekle in iščem dodatno delo, lahko tudi od doma, za dodaten zaslužek. Imam veliko izkušenj v prodaji in marketingu, delam na erotičnem chatu tako, da imam tudi tukaj veliko izkušenj. Sem zelo komunikativna in nimam predsodkov. Ne zanima pa me mrežni marketing ali podobne zadeve.
V kolikor ima kdo kakšen predlog ali ponudbo pišite.
Hvala za pozornost.
Težko si predstavljam bolj donosno službo kot je erotični chat :)[/quote]
Video erotični čat je lahko donosen posel. Mogoče bi tudi ti lahko poskusil, Seba, če si dovolj zanimiv za isti in nasproten spol? :)[/quote]
Matjazko, kaj imaš ti od 11-letnih Američank? Ker s takšnimi se vsak dan srečuješ na erotičnem chatu. Ja, daj nam malo povej o tem, mislim drugim, ki še ne vedo za tvojo temno skrivnosti:)). Zaslužka pa nobenega, a ne. Še vedno čičaš doma.
Moj mail je ladyviolet515@yahoo.it
ladyviolet515@yahoo.it[/quote]
kaj sedaj ,si Ladyviolet – ali tartuf ?
ali pa ti TARTUF provociraš?
Video erotični čat je lahko donosen posel. Mogoče bi tudi ti lahko poskusil, Seba, če si dovolj zanimiv za isti in nasproten spol? :)[/quote]
Matjazko, kaj imaš ti od 11-letnih Američank? Ker s takšnimi se vsak dan srečuješ na erotičnem chatu. Ja, daj nam malo povej o tem, mislim drugim, ki še ne vedo za tvojo temno skrivnosti:)). Zaslužka pa nobenega, a ne. Še vedno čičaš doma.[/quote]
Gf sem vedel, da se lahko zanesem nate. Tako držijo skupaj kolegi 🙂
Matjazko, kaj imaš ti od 11-letnih Američank? Ker s takšnimi se vsak dan srečuješ na erotičnem chatu. Ja, daj nam malo povej o tem, mislim drugim, ki še ne vedo za tvojo temno skrivnosti:)). Zaslužka pa nobenega, a ne. Še vedno čičaš doma.[/quote]
Gf sem vedel, da se lahko zanesem nate. Tako držijo skupaj kolegi :)[/quote]
Seba, a naju prideš z GF kaj obiskat na erotični čat? :)))
ladyviolet515@yahoo.it[/quote]
ali pa ti TARTUF provociraš?[/quote]
Ladyviolet je toliko tartufa kolikor si ti podjetneža.
ali pa ti TARTUF provociraš?[/quote]
Ladyviolet je toliko tartufa kolikor si ti podjetneža.[/quote]
Margot ti pa nisi detektiv, prvo je tartuff dal mail, šele čez čas pa Ladyviolet, oba sta odgovorila na isti predlog:da se posreduje mail, torej je to ista oseba in celo:zelo nerodna ,ne pazi kaj dela.mislim da se je tartuf-violet po nerodnosti razkril-a.nisem pa pisal pod PODJETNEŽ-em.
Forum je zaprt za komentiranje.