Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iščem ginekologa

Iščem ginekologa

Spoštovane gospe in gospodične,

prosim za malo pomoč in sicer, želela bi zamenjati svojo ginekologinjo z moškim ginekologom ne glede na to ali ima koncesijo ali ne! Imam pa željo, da bi seveda bil kar se da prijazen, strokoven, da ni predolgih čakalnih dob, da je radodaren z bolniškami v primeru nosečnosti in podobno! Verjetno imam kar malo prevelike želja, a poizkusiti ni greh, zato prosim nasvet, v kolikor katera od vas ve ali ima takšnega ginekologa, da mi napiše, kje ga najdem!

Hvala v naprej in lep dan!

Silvija

Od kod pa si?

Se opravičujem;

ginekologa iščem v Ljubljani ali Domžalah oz. v tej okolici!!!

Hvala,

Marjetka

Ni problema, kar kontaktiraj me na moj e-poštni naslov. Koncesije nimam, sem kar se da prijazen, strokoven, čakalnih dob ponavadi ni, sem zelo radodaren, a tudi rad sprejemam dane usluge v povratek.

Hojla priporočam ti ginekologa Saša Trampuž, ki ima sedež v Grosuplju v zdravstvenom domu. Je super človek, vedno si vzame čas za pogovor, te posluša,svetuje, prijazen…res vreden pohvale…:)..

Dober je tudi dr. Jeričevič, ima ordinacijo v Bezigrajskem dvoru. Ne vem, ce dela na koncesijo.
Opravljajo tudi meritve kostne gostote (osteoporoza).
So pa ful prijazni in dobri, le glede bolniskih pa nimam pojma.
Malo se se pozanimaj.

Dr. Tatalovič, Tbilisijska ulica nasproti Interspara Vič, prijazen, pa še fejst zgleda!

Dober je tudi ginekolog v Medvodah v zd, dr. Jurca se piše in je drugače tudi onkolog , če ti seveda ni predaleč.
Tel. 01 3679900, če te zanima pokliči

dr. Matija Barbič, GK LJ, Leonišče. Superca!

dr. Borut Kobal, GK Ljubljana, Leonišče, zame je on ena a s črtico. Res človek, ki ti vse razloži, če imaš težave lahko vedno prideš do njega. Res toplo priporočam, a ne vem če še sprejema nova dekleta.

ali kdo ve za dobro žensko ginekologinjo na ginekološki kliniki v LJ, ki še sprejema paciente.
hvala, debi

ženska G na GK LJ, ki jo zelo hvlaijo je dr. Blejčeva. Če pa še jemlje pa ne vem. Verjetno še, vendar le v popoldansko ambulanto – doplačniško, kjer plačaš za pregled cca 4000,00 sit.

Dr. Tatalovič je zelo v redu. Je na Tbilisijski in čakalna doba je ok (okoli enega meseca). Všeč mi je, ker si vzame čas za vsako pacientko, pa še dojke ti pregleda. Njegov tel: 257 47 90.
Je pa tudi porodničar, tako da verjetno ne boš imela večjih težav z bolniško…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close