iščem fotografa
Za poslovne namene in povsem navadne osebne slikice iščemo “fotografa” – nekoga, ki se vsaj malo več kot popolni amaterji spozna na fotografijo, ki bi nam poslikal par fotk v pisarni, na seminarju, nam namreč vedno ne uspejo najboljše.
Lahko tudi študenta, vendar bi rada imela kako referenco, fotoalbum na netu. Kakšne so cene? Avtorske pravice?
LpAnjanja
MOja stran:
http://rvovk.trap17.com/photo/index.php
Poleg grafičnega oblikovanja in priprave za tisk se ukvarjam tudi s fotografijo in z računalniško obdelavo fotografij (digitalnih ali skeniranih).
V okviru Študijskega centra za industrijsko demokracijo v Kranju večkrat spremljam njihove strokovne posvete, tako da imam izkušnje s takšnimi posnetki kot tudi s poročanjem o takšnih srečanjih, ker zanje postavljamo in tehnično urejamo mesečno strokovno-informativno revijo Industrijska demokracija:
Sporočite mi svoj e-naslov ali mi pišite, pa se bomo pogovorili o možnostih sodelovanja. Glede avtorskih pravic naj vas ne skrbi – posnetki bodo vaša last.
Pozdravljeni, projekt bi me zanimal, pišete mi lahko na fotostudio.lasko@gmail.com