Iščem fotografa in snemalca za poroko!
Jaz vem za enega ki je preverjeno dober, samo ne bi objavljala njegove st. tukaj…za cene pa tudi nisem prepricana. Lahko mi pisete na mail, ce vas zanima: anna23@volja.net
LP
Piši na mail roman_boy@hotmail.com. Se bomo potem kaj več zmenili.
Lp Roman
Pozdravljena!
Če še vedno nisi našla fotografa lahko pišeš na moj naslov atigirb54321@gmail.com
Moj mož fotografira poroke (cenovno ugodno in zelo dobro-so vsi zelo zadovoljni z njegovim končnim izdelkom).
Hej,
če hočeš dobrega snemalca piši na urma.video@gmail.com. Lahko si pa pogledaš še:
http://www.youtube.com/user/UrmaVideoprodukcija?feature=mhw5
Za snemanje poglej tudi http://www.pelikula.si
Če iščete moderen stil snemanja poroke, mi lahko pišete na: vajindan@gmail.com
Lp
Videoprodukcija – če želite imeti kvaliteten film po nizki ceni, smo pravi za vas!
Naše podjetje strankam ponuja vrsto snemalnih storitev. Od snemanja POROK, do predstavitvenih filmčkov.
Kaj loči dober film od slabega?
Danes je sodobna tehnologija, ki omogoča kakovostno izdelavo relativno ugodna. DSLR fotoaparat, ki omogoča snemanje v polni HD ločljivosti se na tržišču dobi že za 500€. Veliko je firm, ki omenjene storitve ponujajo izredno ugodno a žal se ne držijo mednarodnih standardov. Največja napaka, ki jih takšna podjetja delajo so ta, da njihove kamere ne omogočajo snemanja na popolnoma ročnih nastavitvah. Zaradi tega nastanejo posnetki nepravilno izostreni, nepravilno osvetljeni (prežganine in črnine), slabi kadri. Takšen izdelek je večinoma posnet v kadru, ki ga uporabljajo neprofesionalni ljudje za družinsko fotografijo – ni detajljev in večinoma so sekvence predolge. Pri barvni korekciji oz. gradingu, pa barve navijajo do te mere, da so prenasičene (film ni posnet v okviru BROADCAST SAFE barv). Iz naštetih razlogov na koncu film ne ustreza mednarodnim standardom in ni »legalen«, zato takšnega posnetka ni mogoče predvajati na televiziji.
Zadnja stvar, ki filmu nadene dodano vrednost je kreativni pristop in umetniški dar. Da je produkt idealen, ni dovolj samo natančno poznavanje likovne teorije in praksa, potreben je še dar. S strani Slovenske znanstvene fundacije, se bil v srednji šoli prepoznan kot nadarjen dijak in za dve svoji stvaritvi osvojil enkrat tretjo in drugič drugo mesto na tečaju.
Bodoče podjetje bi torej strankam ponudilo kakovostne storitve, ki so profesionalne v pravem pomenu besede. Imam znanje, da lahko napravim tehnično brezhiben posnetek s pridihom kreativnosti in umetnosti in ki bo primeren bodisi za objavo na internetu, bodisi za objavo na televiziji.