Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek iscem eno zensko grosuplje

iscem eno zensko grosuplje

priblizno pol meseca nazaj ali mesec si se sprehajala pozno zvecer med tednom mimo zelezniske grosuplje,mimo pupe s tabo je bil nek mladi fant

dolgi ravni rjavi lasje suha, svetla cipka majica bela ali top nisam siguran in kratko crno krilo

videl sem te prvic in zadnjic

ce vidis to sporocilo mi odpisi prosim

adi

ustavu bi a ne ?

Pazi komu praviš čipka. Predvsem Poljakom. 😛

isces jo na forumu ??‍♀️??priloznost izgubljena ne vrne se nobena pa to

se malo pa bo konec poletja i zima pride zdaj bo v bundi  i grijala se unutra ce je nisi naso do zdaj ni vido je nebos nikoli vec a kakva si to budala majketi cura koju zelis da opet vidis gdje su ti bila jaja kad je trebalo ne razumijem takvih idiota i samo nesto da ti kazem ako je ja sretnem budi siguran da ti neces saznat ha ha

ker debiL na medover gre sprasevat o njej

srečno

mogu bi si dt ime moron ne pa maron

A je drugače to še vedno slovenski forum ali že ni več?

onalisti niso ravno normalni za moje pojme kaj pa ima veze ali je kdo slovenec ali  ni

Odgovor na objavo uporabnika
Kuklinski, 27.07.2021 ob 16:23

Pazi komu praviš čipka. Predvsem Poljakom. 😛

Ja, haha, je imela cipka majico.

zakaj se mi dozdeva da si ti nekje 40 ona je bla pa 15

js eno sam  ni iz grosupel ampak okolice in ustreza tvojemu opisu je pa 28 pa ce nisi meu tok jajc da bi sou do nje zakaj bi jaz daju kontakt nisam lud ce vama je usojen bosta se srecala se kdaj  aja pa ta je zasedena tako da dabe sanjas

pa najbrz oziroma skor sihurno predobr zgleda zate zato ji tud nisi ustavu siguran sam da si oko 40,45

na fejsu je mela za profilko tocno to obleceno kar si napiso ampk zdej k ji bom poslo to objavo siguran sam da nebo nikol vec mela da nemas sanse da je ikada upoznas ker si papak

tucaa ?

če bi mel jajca bi jo takrat ustavil in v prašal, ampak kot večina slo janezov, nimaš jajc

jst sem bla

Ce ti je sojena se bosta ze nasla.

Povej kaj te zanima? Jaz sem verenica decku.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close