Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščem enega, ki še zmore

Iščem enega, ki še zmore

Zrela, kje si? Prpa?

Anonimno775…ni prpe, a raje brez, kot z enim ff, ki se tu ponuja na velko…

Odgovor na objavo uporabnika
Zrela954, 10.08.2025 ob 19:29
    Anonimno775…ni prpe, a raje brez, kot z enim ff, ki se tu ponuja na velko…

Ampak ta fukfehtar bi te porihtal tako kot se reče in kot je treba. Saj to iščeš, mar ne? Vse ostalo je manj pomembno. Očitno ne veš kaj bi rada, še manj pa kaj zamujaš.  Lp.

Vem dobro, še predobro kaj bi rada…a ne s takim, ki ga vec moci kot ga ma v gatah

Zrela954, 10.08.2025 ob 19:40

Vem dobro, še predobro kaj bi rada…a ne s takim, ki ga vec moci kot ga ma v gatah

Tako se nabirajo dragocene izkušnje in prepotrebna kondicija in vzdržljivost. Pa kaj čem ti razlagat, itak ne boš razumela, ker očitno še nikoli nisi bila vredu pofukana zato si teško predstavljaš kaj je sploh pravi tantrični sex.

Tudi prav, ce tako mislis…bodi dober  in opisi malo ta tvoj tantricni sex

Zrela954, 10.08.2025 ob 20:46

Tudi prav, ce tako mislis…bodi dober  in opisi malo ta tvoj tantricni sex

To se ne opisuje, to se dela. Vidim da ne veš. Lahko ti pokažem.

Pozdravljena

Te mogoče mika 64 letni bolj obdarjen ki še zmore..pa rad masiram..tudi yoni masaža če ti je želja ..Lep večer.

Napisi kontakt, da si tam kaj vec poveva in vidiva kako dalje

Zrela954, 10.08.2025 ob 22:32

Napisi kontakt, da si tam kaj vec poveva in vidiva kako dalje

milangabro@gmail.com

Milancek… odpades

Anonimno 3094 napisi kontakt

Zrela954, 10.08.2025 ob 22:38

Milancek… odpades

Anonimno 3094 napisi kontakt

pol pa išči take ki samo pišejo v reali pa nič od tega. tisti pes ko laja ne grize

Sem star PEDER..hahahaha

Zrela954, 11.08.2025 ob 06:51

Sem star PEDER..hahahaha

Nekdo si je izposodil moj nik. Sem resnicno Zrela zenska in nisem noben peder.

Sem star peder…ona piše pod mojim nikom

Ma ne bluzi…in pusti moj nik meni….oziraj se za sebi primernimi

Daj ne bluzi ti…pusti me pri miru….kaomaj čakam da me kdo nabriše v mojo potrebno rito

Monovci…presodite sami, kateri nik je moj in tisti pravi. Pozorni bodo opazili malenkostno razliko, s katero se je kradljivec nika izdal ? Najbrz je kradljivec en užaljen, ki ni ustrezal in sem ga zavrnila ?

No, pogumni in resni interesenti pa na dan s kontaktom ?

zrela954, 11.08.2025 ob 10:34

Daj ne bluzi ti…pusti me pri miru….kaomaj čakam da me kdo nabriše v mojo potrebno rito

CE bi bla resnicna bi že zdavnej me kontaktirala.

Kar pogumno z email-i

Vsi boste prišli na vrsto

Moja kosmata rita čaka…mmmmmmmmmmmm

Da ne boš mislila, da ti jaz nagajam s tvojim nickom. To rad počne en stari zanemarjeni pijanček in prestopnik. Mislim da je še zaprt, pa iz dolgčasa zajebava. Da je pa peder, to pa mislim da drži, ker se je že sam hvalil tukaj gor.

Ti kar išči še naprej, želim ti veliko sreče in uspeha pri tem.

Kaj se spet ti oglašaš stara zanemarjena prdonja, z uscanimi in posranimi gatami, ki se ponuja vsakomur. Kaj bi sploh rad…predvidevam da bi ga rad redno prejemal…toda kdo bo porival malomarneža, ki ni videl mila vsaj par let.Zacni skrbeti za osebno higieno, ženske padajo na urejene,šarmantne, ne pa na stare fosile brez zob ?

Direkt iz Doba, 11.08.2025 ob 18:29

Kaj se spet ti oglašaš stara zanemarjena prdonja, z uscanimi in posranimi gatami, ki se ponuja vsakomur. Kaj bi sploh rad…predvidevam da bi ga rad redno prejemal…toda kdo bo porival malomarneža, ki ni videl mila vsaj par let.Zacni skrbeti za osebno higieno, ženske padajo na urejene,šarmantne, ne pa na stare fosile brez zob ?

Kaj sem rekel, en stari prdonja iz Doba se vmešava in zajebava. Koristi tuja imena in tuje fore.

Aha…ko si mi prišel pa na obisk na Dob in ko si mi ga vlekel v toaleti, si pa pozabil,kako sem ti brisal toplo spermo iz obraza

z veseljem, prav to iščem, 55 let, večkrat v hribih, z veseljem dogovorim neobvezen zmenek, piši na: janez1111@yahoo.com

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close