Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računovodstvo Iščem dober računovodski servis

Iščem dober računovodski servis

ki je ugoden,predvsem dober in specializiran za področje zavoda in zavodskih aktivnosti.

Vsakega predloga in namiga bom vesel. Če pa še kdo obiskuje portal iz tega servisa, pa toliko bolje.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Mi imamo proizvodno podjetje in smo iskali novo računovodstvo, ker je šla računovodkinja v pokoj in smo se obrnili na primerjem računovodstvo. Tudi snahi, ki ima s.p. so tam pomagali čisto brezplačno: Računovodski servisi

Lahko oddate na spletu, jaz sem poklical po telefonu, so zelo prijazni.

pozdravljen primož

imam računovodski servis z že kar nekaj kilometrine. računovodstvo opravljamo za kar nekaj zavodov.
smo pa iz mariborskega konca, kar pa vam verjetno ne pride v poštev. računovodske storitve izvajamo tudi na daljavo (uporaba programov na netu, hosting, uporaba skenirnega sistema,…), če bi bilo kljub temu zanimivo.
če te zanimajo dodatne informacije me kontaktiraj na kafetarka@gmail.com

Živjo,

verjetno si vmes že našel za vse ki pa še ičete pa predlagam mojo računovodkinjo Nino :). Pred kratkim sem tudi sam iskal drugo računovodstvo in sem na srečo izbral tapravega ponudnika. Dobil sem kar nekaj ponudb, razen izjem so bile vse kar nekje cenovno skupaj. Ko sem se z nekaterimi dobil pa sem takoj videl, da ni vse samo v ceni… En gospod, ki je poslal sicer konkurenčno ponudbo je delal od doma kar sicer ok, ko pa sem ga začel mal spraševat pa sem dobil občutek da nima pojma…. Bil sem tud pri Uniji so res ogromni pa pomojem tud dobri samo so predragi zame (pomojem so bolj za velike firme) No skratka – delajo v ljubljani in odkar mam računovodstvo pri njih šele vidim kaj naj bi računovodkinja sploh delala (prejšnja rač. mi ni nikol poslala nobenih poročil kok so mi dolžni, da o tem da je marca nisem dobil na telefon niti ne govorim…). No jaz plačam približno toliko kot sem plačeval prej pa mam fuuul bolj pošlihtane stvari.
http://www.racunovodstvo-prina.si pa pod kontakti poišči Nino (vodja servisa).

Velik uspehov pri iskanju 🙂

lp Rok

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close