Iščem dekle, ki bi bila pripravljena živeti na kmetiji
Zavist? A zavidam naj ji, da sme SVOJ denar porabiti, kot ji paše?
To jaz delam od petnajstega leta dalje, nisem vedela, da je to poseben privilegij.
[/quote]
Ha ha, najbrž ji pusti celo plačo porabiti za stroške gospodinjstva in za otroke, za vso fasungo, vsa oblačila, šolo, izlete. Od tega ji fuuul ostane, res.
Ha ha, najbrž ji pusti celo plačo porabiti za stroške gospodinjstva in za otroke, za vso fasungo, vsa oblačila, šolo, izlete. Od tega ji fuuul ostane, res.
[/quote]
Razlika med jakom31 in poštarjem je, da je Jaka svojo ženo ujagal, ko sta bila oba še mlečna in je bil on težki od dela zagorel in namišičast frajer na čebelici in tavečjem traktorju v vasi ter na veselicah obdan z gručo njemu podobnih in je kar puhtelo okoli njih od testosterona.
Njegova žena pa mlečna in ni mela pojma da iz heca ratajo deca in kaj pravo življnjeje prinese.
Ta poštar pa bi imel eno, ki je že pri pameti kao.
Napisal si tudi, da zadnje case gresta bolj malo ali nic, ker vama ne znese. Je treba delat na kmetih a ne, nema spavanja na soncu. In cesa tocno bi bile fovs tvoji zeni?
Ves, kokoske gremo tudi malo po svetu si sirit obzorja, ne vsako leto ali pa vsako peto leto na vikend v isti kraj, nic novega, in se to le za dva dni, ker doma krave cakajo in v postelji en osel, ki si pri vsem garanju in bahanju ne more privoscit niti pravega oddiha ne sebi, ne njej.
Stokrat raje kokoska, kot tvoja zena!
Prav imaš Jaki31! Tudi sama sem prišla iz mesta na kmetijo. Hodim v službo, doma pomagam kar le morem in imamo se lepo. Tudi mož kdaj vskoči pri gospodinjskih delih, zakaj mu ne bi jaz pomagala pri živini. Res ne razumem teh razvajenih, lenih “dam”, vse bi imele le denar, da drugi skačejo okoli njih, od njih pa nobene koristi. Avtor, poznam dekleta, ki si želijo na kmete, vendar že v štartu “na svoje”.
Pa katera normalna bo šla k tašči pod streho, lepo te prosim. Ena od kvalitet življenja v mestu je med drugim, da ima vsak svoj flat. Punce cenijo zasebnost. ja šur, vsaka komaj čaka, d abo takoj še mater od jebacha spoznavala. Pol se pa kmetavzi sprašujejo, zakaj so na suhem. Jaz se ne bi spraševal..
Forum je zaprt za komentiranje.