Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek IŠČE SE….

IŠČE SE….

… kvalitetna in cenovno solidna frizerka, ki bi me bila pripravljena frizirati na domu.
Res sem se že naveličala vsak mesec hoditi v frizerski salon, kjer striženje (kratkih las) in fen frizura stane cca 5.000 sit. Dost jih imam, zato iščem frizerko, ki je pripravljena priti na dom v dopoldanskem času oz. po dogovoru.
Sem iz Ljubljane.

lp

Ne napiše se “išče se”, ampak “iščem”…..

Ej slavistka – a veš, da se tudi vzdevki pišejo z veliko!!!!

si pa fina da rabš na domu frizerja

Mislim, jest tega ne razumem. Človek mirne vesti lepo nekaj napiše, pričakuje normalen in človeški odgovor, v obraz pa dobi tole,…

HALOOOOO!!!

Slavistka – ni vse v črkah in obliki stavkov ter besednih zvez, nekaj je tudi povsem človeškega – RAZUM.

TI-JA-NA

Mogoče je dama prezaposlena ali pa ima doma male otročičke, ki jih mora pazit. Mogoče je pa invalidna, mogoče ima zvit gleženj, pa ne more do frizerja. A ve sploh še znate razmišljat normalno na temu forumu???

Zakaj ste pa tko strupene?

Išče se je trpna oblika, ki jo poznamo tudi v slov. in je slovnično čisto legitimna.
Po mojem so kakšni oglasi za friziranje na domu v oglasniku, mrgoli pa tudi salonov na črno, ne vem pa, kako potrkaš na njihova vrata (malo povprašaj prijateljice in kolegice, zagotovo katera pozna koga).
Jaz sem iz okolice LJ in se hodim strič v vaški frizeraj (uradni) na Logu, kjer za odraslo žensko striženje zaračunajo cirka 3.000 sit, fen frizure ti ne zaračuna, če pač samo fen prižge za dve sekundi. Meni je bilo hoditi k frizerju tudi cela drama, ker je treba rezervirat, potem pa vedno pride kaj vmes in mi ne znese. Te razumem.
Ampak povej mi, kje te v LJ ostrižejo za pet jurjev? Jaz sem nazadnje dala cirka 8.000 (sem prav tako hodila vsak mesec, ker sem imela kratke lase) za pol ure dela, fen frizuro so mi zaračunali, ker so pač prižgali fen (sicer ne vem zakaj, ker so se lasje v tem času že posušili).

mene pa bolj zanima, kam je hodila do zdaj k frizerju, da je za striženje dajala 5 jurjev… jaz sem dala nazadnje 2 pa pol. v enem vaškem frizeraju, kot pravi kikica.

Pa kaj hudiča vam je, punce? A je važno sploh, kam je hodila, pa kako in zakaj?
Punca potrebuje frizerja za na dom in to je to. Če katera ve, naj ji pomaga.
Meni se to ne zdi nič takega, ker vem, da veliko frizerjev hodi po domovih strič.
Na žalost pa nisem iz LJ, tako da ne morem nič pomagat.
lp

Mislim, ve niste normalne. (ne vse) Pa a tuki človek ne more nič več vprašat, brez da bi dobil za vrat razne pametne slavistke. Bože moj, kam gre ta svet?

Brina

Ja na žalost je to tko,da je večina ljudi tko zakompleksana in živčna,da res ni!
Žal nisem iz Ljublajne in ti ne morem pomagat!

abisal, kikica & Co

a potem pa kar rečemo, npr:”Prodaja se krava ?????” Zagotovo ne, saj se ne prodaja sama!!! Prodaja se kvečjemu prostitutka!!!

In – mimigrede – abisal: hvala za podajanje abstraktne razumnosti!

No drage moje ženske jaz se priporočam ampak jaz delam frizure samo spodaj.Vendar posledično se tudi spremeni zgornja frizura.No naj naštejem nekaj dejstev zakaj se odločite za mene.Orodje imam vrhunsko,trdota je kot pohorski granit,velikost XXXL in še zelo spretno ga znam vihtet.Na koncu pa še frizuro namažem z binglovim oljem ali pa tudi ne
Zmeraj vaš Kurec24cm

pa kolk ste stare/stari na tem forumu? se obnašate kot eni najstniki in se obešate na vsako besedo!!!! res so v lj frizerji obupno dragi, tko da jih velik hod k frizerjem na dom ali obratno

Slavistka ti si glupa

Suzana,

ti pa si glupača, ki priliva olje na ogenj ! Pusti stvari pri miru, ali pa preskoči!!!

Slavistka ne mimigrede ampak mimogrede ce smo ze tako zelo natancni…
5-ra,povprasaj kar kaksno frizerko v salonu na skrivaj,mnogo jih pride na dom,saj jim je to dodaten zasluzek :))

Kot slavistka, ti lahko rečem, da ti slavistka že nisi. In nehaj se izdajati, da si ena izmed nas, ker nam kvariš ugled.

P.s. žal ne poznam nobene frizerke, ki bi hodila domov…

Kaj toliko dajete za frizerja?
Jaz dam za striženje kratkih las le 900SIT oz. v nekem drugem salonu 1.200SIT. V obeh primerih gre za frizerski salon. In v obeh primerih tudi s fenom posušijo lase (če se niso že sami posušili).
Cena fen frizure pa je dodanih 1300SIT, če se ne motim (ampak le zakaj bi jo vedno rabile?)
5000 SIT za striženje kratkih las je pa brezvezna cena.

Drugače pa se v našem koncu kar najdejo frizerke, ki pridejo tudi na dom. Včasih take, ki so v penziji, tiste, ki so brez službe ali pa tiste, ki poleg službe rade še kaj zaslužijo.

haha, kaka lepa slovnična debata se je razvila, me prav zabava. Se gremo še malo? Agata, o vejicah nimaš pojma. Pa lepo pozdravljena.
Striženje v Mariboru plačam 3.500.-
LP

mmmm hmmmmm amm

Zaradi taksnih in podobnih zadev me je vcasih sram da sem zenska…. Priznam… ko to berem bi raje mela luleka.

Res ne vem kaj je z vami. Vprašam nekaj, kar je vsem jasno, pa tudi če naredim slovnično napako, pa pišete in pišete same brezvezne, na konkretno vprašanje pa skoraj ni odgovora.
Hvala, za tak način komuniciranja. Od večine pa tako in tako redko dobim kakšen pameten odgovor. Žal opažam, da se čedalje bolj obešate na vejice, pa pike, …. nima smisla kar koli napisati in vprašati.
Opažam tudi, da marsikdo tu nima pojma o bontonu in lepem obnašanju.
Moje načelo je, če nimaš kaj pametnega napisati (oz. odgovoriti) potem ne piši ampak samo beri.

Vseeno vam želim lep dan.

p.s.: slavistka in ostale iste branže, hitro skočite na moj napisan tekst.

Najprej bova glede napak krepko pometli pred svojim pragom, ali ne??? In šele nato solili pamet drugim…..

Lahko bi ti pomagala,pa smo verjetno predaleč(Gorenjska).Poznam eno punco,ki dela frizure na domu,samo vprašat bi jo mogla,če bi prišla v LJ.
Drugače je poklicna frizerka, pa mislim,da kar obvlada svoje delo.Draga pa
tudi ni.Če hočeš ti napišem njen telefon pa jo sama vprašaj!
Vse ostale,ki nimate nič pametnega za povedat,pa se raje držite svojega
dela.Sem sigurna,da vas je zdaj več kot polovica po službah in tale čvek
v službo defenitivno ne sodi!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close