Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Išče se simpatična partnerka

Išče se simpatična partnerka

Zakaj pa tebe ? Se ti skrivaš za tistim oglasom ? 🙂
Pa nisem edini moški. Že tu gor je en kup samskih. :-)[/quote]

Nič nimam s tem oglasom. Tukajšnji samski so pa ustvarjeni za samsko življenje in ne vem zakaj bi jih porivali v nesrečo v dvoje.[/quote]
Ja, to pa res.
nisem tako krut, da bi ženski privoščil nesrečo. 🙂

Nič nimam s tem oglasom. Tukajšnji samski so pa ustvarjeni za samsko življenje in ne vem zakaj bi jih porivali v nesrečo v dvoje.[/quote]
Ja, to pa res.
nisem tako krut, da bi ženski privoščil nesrečo. :-)[/quote]

Torej je nesmiselno iskati med samskimi moškimi, ki so stalnica tega foruma. Na splošno je takšen način iskanja garancija za neuspeh. Kot bi nekdo hodil med policami v trgovini. Oz. še slabše, vzameš karkoli, samo da je:).

Aha, razumem namige, bo treba kje drugje iskati.

Najbolje tam, kjer se najdejo kakšni skupni interesi.
Odvisno, kaj ta ženska rada počne in kaj jo zanima.

Definitivno pa se naj ne zanima za moške, ki so sovražno nastrojeni do žensk ali pa samovšečni brez empatije.

pri teh letih najbrž dedca…

Robi, s takšnim moškim je zaključila že v preteklosti, zato pa je samska. A, da ne bo pomote, ni izbirčna, želi si samo preprostega, delovnega fanta z zdravim razumom ostalo ima. Problem je, da je veliko z našo družino in v mojem krogu prijateljev, ki pa so že vsi vezani.
Drugače pa hvala za korekten nasvet.

pri teh letih najbrž dedca…[/quote]

ja tako je, narobe sem se izrazila, rabi močnega dedca, ne srnjačka.

Je lahko ta nekdo tudi nekaj let mlajši od nje?

Zdi se mi, da gre za starega znanca MON foruma, ki se je predstavljal kot obdarjenzgoraj, preprost, ljubljancan37 ipd. Če do zdaj ni nič našel, tudi v bodoče ne bo. Pa so mu že lani napisali naj se skulira, se vzame v roke in poišče pomoč.[/quote]

Ni nujno, da je stari znanec. Morate malo bolj pregledati sporočila in komentarje.

Zanimiv37 in obdarjenzgoraj je en drug, ki smo ga že razkrinkali v tej temi http://med.over.net/forum5/read.php?95,9432463. Prodaja se pod znamko črnih las in športne postave 190 cm, 85 kg. Vse počne strastno 😀

Zna biti, da je preprostiM tudi obdarjenzgoraj, možno pa je, da je preprostiM drug osebek, ki se pojavlja tudi pod štajerc v ljubljani. Ta se menda prav tako prodaja pod 190 cm, 85 kg.

Naš avtor trži višino 187 cm. In uspešnost pri delu.

Ali kaj drugega povezuje našega avtorja s preprostiM?

Ne vem, kdo bi bil ljubljancan 37? Ali pa kdo bi bil še kateri drugi, ki je že nastavljal svoj med tukaj zgoraj? In v čem je podobnost z našim avtorjem?

Dejmo punce, hitro na delo in napišite kaj več, pa bomo razčistili, kdo je že kje pisal in kdo je že koga srečal in se opekel.

Pa bodite natančne in objektivne, da se ne o fantu krivica zgodila.

LMAO, da si se sploh šla spravt to pisat…

Je lahko ta nekdo tudi nekaj let mlajši od nje?[/quote]

Koliko let manj? Mislim, da vsaj nad 28 navzgor ni problem, kaj manj pa zna biti oz. po domače povedano, moški mora biti zrel

Kdo pa je LMAO???

Kdo pa je LMAO???[/quote]

aaaaaaaaaaa! LMAO!

Zakaj že?

Tu ni nič smešnega………….

Jao sem šla še enkrat brat vse skupaj pa še malo za nazaj. Zgleda moraš biti res previden na forumu, glede na to, da se je že en kup samskih žensk ujelo na iskalca prave ljubezni, ki se pojavlja v različnih obdobjih in pod različnimi nicki. Mislim, da gre pri avtorju teme za isto osebo. Čeprav se je trudil spremeniti stil pisanja pa se ga da še vedno prepoznati.

Že, že…ampak kateri je?

Potem še padem v rang, imam 29 let 🙂 Kako si pa mislila, da bi prišli v stik?
Sicer nisem iz LJ, sem pa zaradi raznih opravkov dokaj pogosto tam.

prilepi prosim, kaj si brala, da bomo še druge vedele.

kamikaze, preprost, zgoraj obdarjen, ljubljančan37… Vse štima, tri cm je odvzel, da bi nas zavedel, psiho pač. Uspešen pa je pri zavajanju žensk (pri delu?), pravi manipulator, čustveni vampir. Tudi oglaša se ne več pod temo, ker je dojel, da so ga ponovno razkrinkali.
Še dober, da nas drugi opozorite, jaz sem očitno še vedno preveč naivna in verjamem v poštenje.

prilepi prosim linke, da ne bomo to zdaj iskali po vse forumu…

Potem še padem v rang, imam 29 let 🙂 Kako si pa mislila, da bi prišli v stik?
Sicer nisem iz LJ, sem pa zaradi raznih opravkov dokaj pogosto tam.[/quote]
Pa sigurno nisi a vtor teme oz. kakšen psiho? Bom skrajno previdna v bodoče. Pusti mail, pa se oglasim.

http://med.over.net/forum5/read.php?95,6568684,6569224#msg-6569224

http://med.over.net/forum5/read.php?95,6568684,6568684#msg-6568684

http://med.over.net/forum5/read.php?95,9433523

pa še je tega veliko samo se mi ne da iskati.

Nisem avtor teme, niti nisem psiho 🙂 Moj mail: peterslo1985@gmail.com

to ni en isti tip

gre za tri do štiri primerke, ki se ponavljajo

vsi pa v obeh glavah enako funkcionirajo, zato se vse bere podobno

saj ni važen en, dva, trije vsi so psihoti. Jaz pa vseeno mislim, da je to ena oseba, oseba z multiplo osebnostjo, mejno osebnostno motnjo, narcisoidno motnjo pa še kakšno dg. bi lahko dobil.

Ne vem, kakšne ženske se odzovejo/te na trivrstične stavke? Če tako malo rabite, potem je res kriza za moškimi. 😉
Avtorju pa predlagam kaj takšnega, pod pogojem, da tako dobro zgleda in je fit kot tale mlad Američan:
https://www.youtube.com/watch?v=8wW7c58nMI4#t=06m20s

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close