Išče se simpatična partnerka
Nič me to ne moti, prej nasprotno, se mi zdi stimulativno!
Hobiji, hmmm – no, zelo rad potujem, kar tudi počnem pogosto. Drugače pa kulinarika, razne rekreacije.
Ženska mi mora biti “sexy” – kar je seveda zelo širok pojem, glede na to, da je to individualna privlačnost, več cm kot kg je pri tem seveda prednost, vsaj optično :)[/quote]
Aha, kulinarika je potem tvoj hobi?
Ko sem začela brati odgovore na prvotni post, me je imelo, da bi zapisala, da bi “moral” avtor v opisu, kaj si od ženske želi/pričakuje, zapisati, da ne bi preveč komplicirala.
Ljubljančan,
jaz upam, da ti uspe najti pravo partnerko. Ali pa da bosta vsaj s partnerko, s katero se bi/bosta uspela uskladiti glede večina stvari, sčasoma uspela uskladiti tudi glede ostalih stvari, ki so pomembne za zadovoljujoč partnerski odnos.
Kaj pa vem, zgleda, da je ok, samo ženske smo pogosto staromodne. Rade vidimo, da da moški konkreten opis o sebi, recimo na kakem spoznavnem portalu. Samo večina žensk raje počaka, da jo on ogovori. In ko ona vidi, da ima ok profil, opis sebe, z veseljem odgovori. Tako, da avtor, kar pogoumno piši tisti, ki se bo tule kaj javila, dala kak kontakt.[/quote]
Tiste, ki ste večno samske imate 1001 in eno prpombo.. neglede na oglas. Tako da ti kar čakaj… se vsaj razmnožila ne boš… kar gre skupaj z Darwinovo teorijo
Kaj pa vem, zgleda, da je ok, samo ženske smo pogosto staromodne. Rade vidimo, da da moški konkreten opis o sebi, recimo na kakem spoznavnem portalu. Samo večina žensk raje počaka, da jo on ogovori. In ko ona vidi, da ima ok profil, opis sebe, z veseljem odgovori. Tako, da avtor, kar pogoumno piši tisti, ki se bo tule kaj javila, dala kak kontakt.[/quote]
Tiste, ki ste večno samske imate 1001 in eno prpombo.. neglede na oglas. Tako da ti kar čakaj… se vsaj razmnožila ne boš… kar gre skupaj z Darwinovo teorijo[/quote]
Uf, a avtor se hoče razmnoževati? Ja, potem bi pa moral napisati, da išče žensko, da se bosta razmnoževala.
Grem stavit, da nobena na bo padla na ta oglas. Takih oglasov je na kupe po raznih portalih. Nič novega. Nič takega, da pritegnilo.[/quote]
Potem je pa res kriza za tipe, ki na portalih iscejo zensko.[/quote]
Tko to gre ja. Ženska si da “Carpe diem” v profil in potem pričakuje, da se bo najdu nekdo, ki bo zadel točno tisto kar ona hoče. 🙂
Grem stavit, da nobena na bo padla na ta oglas. Takih oglasov je na kupe po raznih portalih. Nič novega. Nič takega, da pritegnilo.[/quote]
Ja a niste zadnjič pisale, da je na portalih samo škart roba? In kaj točno bi moral še imeti, da bi vas pritegnilo?
Tip lahko marsikaj isce. Kaj se bo s katero razvilo, pa nihce ne more vedeti. Te internetne zmenkarije so nas vrnile 100 let v preteklost. Kot da kaj vec ves o tipu, ki ti pristopi na ulici? Ali v knjiznici, restavraciji, trgovini, sluzbi, klubu, na rekreaciji, tecaju, …? Aja! K tem zenskim picajzlom, ki bi tukaj secirale, tako noben ne pristopi. Pa kdo vas hoce. Hahaha.
Poznam eno, ki je razgledana, zelo prijetnega videza, vitka, delovna, s svojim stanovanjem v Lj., stara 35 let, brez obveznosti, s svojo službo in povprečno plačo. Išče fanta, ki ni prepotenten, ne rabi imeti stanovanja, vendar si želi nekaj ustvariti, je pošten in simpatičen. Ni zaželjeno, da je obseden s športom ter da posveča svojemu videzu več kot običajne ženske. Izobrazba ni pomembna.
Če se kdo prepozna kot primeren, naj se javi.
Kaj pa je to nekaj, kar si želi ustvariti ?[/quote]a
to pomeni, da ni zaželjeno, da ves denar zapravi za neumnosti, ampak, da je pripravljen tudi nekaj privarčevati, če zna pa še sam kaj narediti, pa toliko bolje.
Življenje v Lj. ni pogoj, si želi preseliti. No zate Robi vem, da si oddan, če pa morda veš za primernega kandidata, pa prosim javi.
Forum je zaprt za komentiranje.