Išče se simpatična partnerka
Pozdravljene!
Zakaj sem se odločil pisati tukaj? To je trenutno vprašanje, s katerim se ukvarjam….hmmm, verjetno zato, ker se mi ne da iskati žensk po raznih kafičih, kjer seveda tudi nobene primerne ne najdeš, in verjetno tudi zato, ker nimam časa jo iskati dopoldne v knjižnici, kjer bi jo pa morda najdu.
Torej, sem 37 letni Ljubljančan, sem izobražen, zgovoren, sproščen, odgovoren, uspešen in realen.
Iščem sopotnico, prijatelico – skratka žensko, ki bi z menoj, za začetek preživljala prosti čas, in v kolikor se ujameva, bi se iz tega lahko kaj lepega razvilo.
Da naredim malo eliminacije, kar mislim, da je tudi prav – privlačijo me urejene, inteligentne ženske, ki imajo ambicije, kariero, ki vedo kako stvari v tem svetu potekajo. Izrecno ne iščem punc, ki menijo, da se svet vrti okoli modnih revij, kozmeticnih salonov, barv za lase ali športnih dogodkov, ali takšne, ki se jim to, da občasno vzamejo kakšno tabletko za žur, zdi normalno početje, saj to pa dandanes res počnejo vsi 🙂
torej, če si se nekako našla v opisu, te prosim, da se mi javiš in te bom z veseljem povabil na večerjo, da malo poklepetava. Za izgubiti nimava kaj 🙂
no, pa še dopolnitev:
– ne rabiš biti članica društva MENSA, zdrava logika je pa vseeno zaželjena
– po izobrazbi nisem doktor – sem ekonomist MBA in precej uspešen v svojem delu, o katerem tukaj ne mislim javno razpravljati
– aja, tudi dnevna svetloba me dokaj dobro prenaša, telesna masa je ustrezna višini (187cm)
Nič me to ne moti, prej nasprotno, se mi zdi stimulativno!
Hobiji, hmmm – no, zelo rad potujem, kar tudi počnem pogosto. Drugače pa kulinarika, razne rekreacije.
Ženska mi mora biti “sexy” – kar je seveda zelo širok pojem, glede na to, da je to individualna privlačnost, več cm kot kg je pri tem seveda prednost, vsaj optično 🙂
Kaj pa vem, zgleda, da je ok, samo ženske smo pogosto staromodne. Rade vidimo, da da moški konkreten opis o sebi, recimo na kakem spoznavnem portalu. Samo večina žensk raje počaka, da jo on ogovori. In ko ona vidi, da ima ok profil, opis sebe, z veseljem odgovori. Tako, da avtor, kar pogoumno piši tisti, ki se bo tule kaj javila, dala kak kontakt.
Forum je zaprt za komentiranje.