Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Išče se simpatična partnerka

Išče se simpatična partnerka

Pozdravljene!

Zakaj sem se odločil pisati tukaj? To je trenutno vprašanje, s katerim se ukvarjam….hmmm, verjetno zato, ker se mi ne da iskati žensk po raznih kafičih, kjer seveda tudi nobene primerne ne najdeš, in verjetno tudi zato, ker nimam časa jo iskati dopoldne v knjižnici, kjer bi jo pa morda najdu.

Torej, sem 37 letni Ljubljančan, sem izobražen, zgovoren, sproščen, odgovoren, uspešen in realen.

Iščem sopotnico, prijatelico – skratka žensko, ki bi z menoj, za začetek preživljala prosti čas, in v kolikor se ujameva, bi se iz tega lahko kaj lepega razvilo.

Da naredim malo eliminacije, kar mislim, da je tudi prav – privlačijo me urejene, inteligentne ženske, ki imajo ambicije, kariero, ki vedo kako stvari v tem svetu potekajo. Izrecno ne iščem punc, ki menijo, da se svet vrti okoli modnih revij, kozmeticnih salonov, barv za lase ali športnih dogodkov, ali takšne, ki se jim to, da občasno vzamejo kakšno tabletko za žur, zdi normalno početje, saj to pa dandanes res počnejo vsi 🙂

torej, če si se nekako našla v opisu, te prosim, da se mi javiš in te bom z veseljem povabil na večerjo, da malo poklepetava. Za izgubiti nimava kaj 🙂

ljubljancan1977@gmail.com

Razen starosti in lokacije, nisi nič konkretnega napisal o sebi. Izobražen? Doktor?
Biti mora inteligenta, IQ nad 130?

je napisal :))))) išče eno tako, ki ne obstaja :))))

Kaj hudika je narobe s športnimi dogodki?

no, pa še dopolnitev:

– ne rabiš biti članica društva MENSA, zdrava logika je pa vseeno zaželjena
– po izobrazbi nisem doktor – sem ekonomist MBA in precej uspešen v svojem delu, o katerem tukaj ne mislim javno razpravljati
– aja, tudi dnevna svetloba me dokaj dobro prenaša, telesna masa je ustrezna višini (187cm)

to, da v tem času baba glupa ne čaka svojega supermoškega doma za šporhetom in lahko celo zunaj koga sreča. mogoče (bognedaj) celo kakega drugega moškega in se bosta pogovarjala.

zanimivo, da jo v službo pusti? ali bi morala imet “kariero” doma? mogoče gospodinje?

ti kar direkt pocukaj raje kakšnega tipa vrste Matjažko, dasni, … jih hitro prepoznaš po praznem dolgovezenju
boš imel več sreče kot z MONkami ☺

Te moti, ljubljančan, če je ženska bolj izobražena kot ti? Da ima mogoče dve diplomi ali pa da ima recimo doktorat?
Kaj pa hobiji? Kakšne imaš?
Koliko cm višine in koliko kg pri ženski pride upoštev?

Nič me to ne moti, prej nasprotno, se mi zdi stimulativno!

Hobiji, hmmm – no, zelo rad potujem, kar tudi počnem pogosto. Drugače pa kulinarika, razne rekreacije.

Ženska mi mora biti “sexy” – kar je seveda zelo širok pojem, glede na to, da je to individualna privlačnost, več cm kot kg je pri tem seveda prednost, vsaj optično 🙂

172,4 cm in 56,72 kg

Mislim … kakšne neumnosti sprašujete babe, pa to ni res no.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

tolk si imela pred 3/4 življenja ☺

kaj je potem, prestara ali predebela?
ker zmanjšala se verjetno ni :)))))))))))

obatroje ☺

tolk si imela pred 3/4 življenja ☺[/quote]

Hm… a verjameš, da sem imela v najstniških dneh več kg kot jih imam zdaj?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

172,4 cm in 56,72 kg

Mislim … kakšne neumnosti sprašujete babe, pa to ni res no.[/quote]

Bodi bolj eksaktna, če že podajaš težo na dve decimalki, potem daj še višino.
172,47 ( v najlonkah in brez čevljev). Brez najlonk pa 172,38, kar pa je zaokroženo res 172,4.

Dopoldne so samo oš. in srednješolske knjižnice odprte.

NUK, UNI, mestna,… pa tudi popoldne, CTK celo do 24.00.

Opala, moški ima hobije in to potovanja in rekreacijo. To pa je fajn slišat. Razen, če ni rekreacija nabijanje žoge v nedogled in nič drugega.

pa ima tale simpatična kaj šans, da SE najde ☺

A zdaj mu boš pa način rekreacije izbirala? Mislim, ti pa imaš izbiro… 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tema je, da se išče simpatična partnerka in oglasi se kdo?
Ja, Marko, kdo pa drug :-).

Končno en pravi moški tu gor. Upam,d a najdeš pravo žensko.

Tud mes se zdi oglas ok. Verjetno je imel danes kar zabasan mejl.
lahko pa bi kar kontaktiral ono iz teme samska po32-letu …

Kaj pa vem, zgleda, da je ok, samo ženske smo pogosto staromodne. Rade vidimo, da da moški konkreten opis o sebi, recimo na kakem spoznavnem portalu. Samo večina žensk raje počaka, da jo on ogovori. In ko ona vidi, da ima ok profil, opis sebe, z veseljem odgovori. Tako, da avtor, kar pogoumno piši tisti, ki se bo tule kaj javila, dala kak kontakt.

Ta bi znal kar nekaj mon nabrisati. Eden od nacinov… 🙂

Ja kdo pa mu lahko da boljšo podporo, kot jaz, od prisotnih? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close