Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Išče se odločna ženska dominantnega značaja

Išče se odločna ženska dominantnega značaja

Torej je dec doma z veseljem tiho, v gostilni pa z veseljem kaj pove, če prav razumem. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Odgovor je na dlani, njen dec je glasen v gostilni, doma pa prav dobro uhojen copatek…slava mu…[/quote]

pa po.fu.ka.n je tudi doma

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Nekoč, ko je moj ego nevarno narastel in je prostor postajal premajhen za naju oba sem odprl okno, da se je malo razkadilo, takrat mi je prijateljica pribila misel, ki jo nisem pozabil, malce pa me tudi skrbi, da bi lahko bila celo resnična. Dejala je: so samo dve vrsti dedcev na svetu, tisti, ki priznajo, da so copate in tisti, ki ne priznajo….bo že vedela, saj je njen prav gotovo prvi kandidat za zlato copato leta….lep, okrogel, mehak copatek….[/quote]
Treba je upoštevati, da sta obe trditvi od iste ženske. Če ima ona izkušnje le s copatarji, še to ne pomeni, da imajo še vse druge ženske.

Robi, saj veš, da imaš na drugi strani le ženske, ki to, da imajo doma copatarja, priznajo in take, ki ne priznajo. Ne vleči se ven, ker ne moreš pobegnit nikakor. 😉 :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Lahko pobegnem na forum. 🙂

Jaz ne priznam svoje krivde, zato nisem kriv, dokler mi ne dokažejo. 🙂

Jaz ne priznam svoje krivde, zato nisem kriv, dokler mi ne dokažejo. :)[/quote]Mogoče res nisi kriv si pa ziher slok in to brez dokazovanja :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Dokaz je že to, da si v zvezi. Lahko se le še zlažeš, da nisi. Ni pravice na tem svetu. :))

Taprau dec bi se komot zlagau…. takle kot je Robi (in jaz 😉 pa ne upa….. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pravico si je treba izboriti. Če boš samo čakal in se sprijaznil, potem ti drugega ne preostane kot vloga copate. 🙂

Jaz ne priznam svoje krivde, zato nisem kriv, dokler mi ne dokažejo. :)[/quote]Mogoče res nisi kriv si pa ziher slok in to brez dokazovanja :)))[/quote]

Copatarji mi niso bili nikoli všeč. Ne vem, kaj mi je danes :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

kaj pa za tebe je pravica?
kdo bi je moral biti deležen?
kakšna (božja) milost naj podeljuje komu pravico?

get rič or daj trajing ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Hahahahaha… Jst imam samo 1 nick. In ja tisti oglas je moj kot še 2 zgoraj. Jst nimam moškega tako, da posledično tudi nimam copate doma. Živite tako kot živite jaz pa živim tako kot živim. In ja sem dominantna ženska. IN???????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close