Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Išče se odločna ženska dominantnega značaja

Išče se odločna ženska dominantnega značaja

V kakšnem smislu pa ? Da ti njemu dominiraš ali on tebi ? :)[/quote]

Pola/pola 😀

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

V kakšnem smislu pa ? Da ti njemu dominiraš ali on tebi ? :)[/quote]

Pola/pola :D[/quote]
Aha…Podnevi ti njemu dominiraš, ponoči pa on tebi….:))))))

Pola/pola :D[/quote]
Aha…Podnevi ti njemu dominiraš, ponoči pa on tebi….:))))))[/quote]

Haha…no ja, recimo, nekako bi se potem že zmenila 😀

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Išče se odločna ženska dominantnega značaja, dan II, stran II

Se je inbox kaj bolj napolnil, avtor?

p.s. nisem dobila odgovora na vprašanje

Ko sem tole še enkrat prebrala ob tem, da zdaj vem, da je to napisal petindvajsetletnik ,se mi je nagubalo čelo. Stara sem pa naravnost toliko, da me lahko gube že upravičeno skrbijo.

Imaš kakšno pojasnilo?

Za tvoj stavek zgoraj. Pustiva zdaj moje gube.[/quote]

Z veseljem ti pojasnim. Človek pride do stanja, ki lahko traja vse življenje, ne vem kako bi to poimenoval natančno, ker se v vsakemu kaže na drug način a izhodišče je enako. Zaradi razočaranj, strahov, prizadetosti, žrtev drugih… Spodleteli cilji, duhovna praznina, striktno življenje po stereotipih, prevelika pričakovanja, peharjenje za nekaj kar pozna le ego, itd.

To nas izoblikuje v nekaj, kar v resnici nismo, saj vsak začne kreirati realnost in procese, da bo vsem nevšečnostim kos in iskati lastno vrednost izven sebe, kar je vsekakor zgrešen manever. Tako zgradimo naš notranji svet, poln vse navlake s katero se istimo, naučimo se presojati, ocenjevati, želeti kaj je za nas sobro (kar je še zmeraj zgolj iluzija našega sveta, ki je varna trdnjava in nima nič z našo pravo človeško naravo, temveč zgolj presežek pozornosti v glavi, umu, skozi katerega živimo kot robotki).

Nehamo se zavedati lastnih moči in pričakujemo le to, da bo neka tuja sila sama prizanesljiva in nas na dala z vsem, kar zaslužimo. A dokler nekaj ne daš iz sebe, se ti nima kaj vrniti. Če želiš igrati stave, moraš tudi vložiti, da lahko pričakuješ.

S tem, ko se človek izživi, pozabi na vse zgoraj opisane blokade, ki ga zavirajo. Ponovno se mu pokaže pot do sebe, če je nanjo pripravljen in se videti golega, skromnega, brez vsega kar ga pooseblja, kaj ti ta moment daje vrednost? To da imaš 300km daleč jahto? Da si prskrbel hčeri stisnil 100e danes zjutraj? Da si ta mesec napredoval v službi? Vse to NI DEL tvoje biti in to NISI TI. Kakšen pa potem si?

Ko vse kar se veže nate odmisliš in spoznaš, da se za vsem tem le skrivaš, se prebudi razcvet v tebi in spoznanje svoje prave narave, ki se ne skriva pod diktirko uma, pač pa srca. Srce se ne igra te igre, ampak enostavno žari in presije vsakogar, ki se mu zahoče in s tem človek nevede dejansko deluje na okolico, zdravi in se izoblikuje. In v mojem primeru gre dejansko za to, da bi se na ta način mnogo intenzivneje priučil brezpogojne ljubezni in bi jo venomer širil na dominantno žensko.

V kolikor bi jaz bil dominanten, bi to slabo vplivalo name in bi postal takšen kot je zgoraj omenjeno in bi moral živeti iz glave, kar pa ni moja prvina niti namen. S tem bi nevtraliziral odnos, ker v stanju uma ne bi imel moči, da se povzdignem, saj s tem ne bi tudi nič dosegel (v pravem pomenu), lahko pa intenzivno širim tisto kaj imam v sebi, pa če se zaveda ali ne, jaz vem da bo strogo žensko doseglo in to mi je namen, dajati in delovati iz prave človeške biti. Širiti notranjo moč ljubezni, bolj ko bi njen um stimuliral mojega, bolj bi se se sojemu odrekel in preklopil na moč srca, bolj ko bi njeno srce zaznavalo mojega, bolj bi preklapljala na um. Čista harmonija 😉

P.S. tega ne zmore razumeti vsak, zato se ne trudit, ker bi po zakonitosti polarnosti temu oporekal vsak, ki izhaja iz enega pola, kdor razume in deluje skozi oba, mu to ni problem.

Ko sem tole še enkrat prebrala ob tem, da zdaj vem, da je to napisal petindvajsetletnik ,se mi je nagubalo čelo. Stara sem pa naravnost toliko, da me lahko gube že upravičeno skrbijo.

Imaš kakšno pojasnilo?

Za tvoj stavek zgoraj. Pustiva zdaj moje gube.[/quote]

Z veseljem ti pojasnim. Človek pride do stanja, ki lahko traja vse življenje, ne vem kako bi to poimenoval natančno, ker se v vsakemu kaže na drug način a izhodišče je enako. Zaradi razočaranj, strahov, prizadetosti, žrtev drugih… Spodleteli cilji, duhovna praznina, striktno življenje po stereotipih, prevelika pričakovanja, peharjenje za nekaj kar pozna le ego, itd.

To nas izoblikuje v nekaj, kar v resnici nismo, saj vsak začne kreirati realnost in procese, da bo vsem nevšečnostim kos in iskati lastno vrednost izven sebe, kar je vsekakor zgrešen manever. Tako zgradimo naš notranji svet, poln vse navlake s katero se istimo, naučimo se presojati, ocenjevati, želeti kaj je za nas sobro (kar je še zmeraj zgolj iluzija našega sveta, ki je varna trdnjava in nima nič z našo pravo človeško naravo, temveč zgolj presežek pozornosti v glavi, umu, skozi katerega živimo kot robotki).

Nehamo se zavedati lastnih moči in pričakujemo le to, da bo neka tuja sila sama prizanesljiva in nas na dala z vsem, kar zaslužimo. A dokler nekaj ne daš iz sebe, se ti nima kaj vrniti. Če želiš igrati stave, moraš tudi vložiti, da lahko pričakuješ.

S tem, ko se človek izživi, pozabi na vse zgoraj opisane blokade, ki ga zavirajo. Ponovno se mu pokaže pot do sebe, če je nanjo pripravljen in se videti golega, skromnega, brez vsega kar ga pooseblja, kaj ti ta moment daje vrednost? To da imaš 300km daleč jahto? Da si prskrbel hčeri stisnil 100e danes zjutraj? Da si ta mesec napredoval v službi? Vse to NI DEL tvoje biti in to NISI TI. Kakšen pa potem si?

Ko vse kar se veže nate odmisliš in spoznaš, da se za vsem tem le skrivaš, se prebudi razcvet v tebi in spoznanje svoje prave narave, ki se ne skriva pod diktirko uma, pač pa srca. Srce se ne igra te igre, ampak enostavno žari in presije vsakogar, ki se mu zahoče in s tem človek nevede dejansko deluje na okolico, zdravi in se izoblikuje. In v mojem primeru gre dejansko za to, da bi se na ta način mnogo intenzivneje priučil brezpogojne ljubezni in bi jo venomer širil na dominantno žensko.

V kolikor bi jaz bil dominanten, bi to slabo vplivalo name in bi postal takšen kot je zgoraj omenjeno in bi moral živeti iz glave, kar pa ni moja prvina niti namen. S tem bi nevtraliziral odnos, ker v stanju uma ne bi imel moči, da se povzdignem, saj s tem ne bi tudi nič dosegel (v pravem pomenu), lahko pa intenzivno širim tisto kaj imam v sebi, pa če se zaveda ali ne, jaz vem da bo strogo žensko doseglo in to mi je namen, dajati in delovati iz prave človeške biti. Širiti notranjo moč ljubezni, bolj ko bi njen um stimuliral mojega, bolj bi se se sojemu odrekel in preklopil na moč srca, bolj ko bi njeno srce zaznavalo mojega, bolj bi preklapljala na um. Čista harmonija 😉

P.S. tega ne zmore razumeti vsak, zato se ne trudit, ker bi po zakonitosti polarnosti temu oporekal vsak, ki izhaja iz enega pola, kdor razume in deluje skozi oba, mu to ni problem.[/quote]

Vso pravico imaš, da živiš in razmišljaš tako kot ti paše, čas bo pokazal, ali si izbral pravo smer.

P.S. tega ne zmore razumeti vsak, zato se ne trudit, ker bi po zakonitosti polarnosti temu oporekal vsak, ki izhaja iz enega pola, kdor razume in deluje skozi oba, mu to ni problem.[/quote]

Vso pravico imaš, da živiš in razmišljaš tako kot ti paše, čas bo pokazal, ali si izbral pravo smer.[/quote]

Res je, ampak nisem odvisen od časa, da bo potrdil nekaj, ker je že v začetni fazi dosežen cilj. Zna se zgoditi le sprememba v zavesti in si morda zaželim spremembe vlog za daljše obdobje, za voljo partnerke, da tudi sama izkusi moj položaj, ko bo pripravljena, kar je pa seveda nemogoče, razen če bi tudi pri njej prišlo do premika zavesti in želji po drugem izkustvu.

Vso pravico imaš, da živiš in razmišljaš tako kot ti paše, čas bo pokazal, ali si izbral pravo smer.[/quote]

Res je, ampak nisem odvisen od časa, da bo potrdil nekaj, ker je že v začetni fazi dosežen cilj. Zna se zgoditi le sprememba v zavesti in si morda zaželim spremembe vlog za daljše obdobje, za voljo partnerke, da tudi sama izkusi moj položaj, ko bo pripravljena, kar je pa seveda nemogoče, razen če bi tudi pri njej prišlo do premika zavesti in želji po drugem izkustvu.[/quote]

V začeni fazi je dosežene cilj? Štartaš iz nič in z nič si zadovoljen. Zanimiva filozofija. Potemtakem ne rabiš ničesar, niti dominantne partnerke ne; za spremembe zavesti je potreben čas, nimamo gumbov na sebi, da se malo preklapljamo iz enega stanja zavesti v drugo. Po moje preveč kompliciraš in se izgubljaš v detajlih, namesto da bi vzel life tak kot je, morebitno partnerko pa ravno tako, če ji boš všeč se bo že prevzgojila v bolj dominantno persono.

Res je, ampak nisem odvisen od časa, da bo potrdil nekaj, ker je že v začetni fazi dosežen cilj. Zna se zgoditi le sprememba v zavesti in si morda zaželim spremembe vlog za daljše obdobje, za voljo partnerke, da tudi sama izkusi moj položaj, ko bo pripravljena, kar je pa seveda nemogoče, razen če bi tudi pri njej prišlo do premika zavesti in želji po drugem izkustvu.[/quote]

V začeni fazi je dosežene cilj? Štartaš iz nič in z nič si zadovoljen. Zanimiva filozofija. Potemtakem ne rabiš ničesar, niti dominantne partnerke ne; za spremembe zavesti je potreben čas, nimamo gumbov na sebi, da se malo preklapljamo iz enega stanja zavesti v drugo. Po moje preveč kompliciraš in se izgubljaš v detajlih, namesto da bi vzel life tak kot je, morebitno partnerko pa ravno tako, če ji boš všeč se bo že prevzgojila v bolj dominantno persono.[/quote]

Narobe razumela, se zgodi. Hotel sem rečti, da je že v začetni fazi dosežen cilj iz vidika ali prav razmišljam, ker se spuščam v to, namreč času ne bom verjel, da bi to obžaloval, ker se to ne more poroditi v meni, saj je prepričanje že na cilju in je neomajno. Sam proces zna bit drugačen kot si zdaj predstavljam, zato je bolje biti pripravljen na pustolovščino kot si jo že zdaj fantazirat, saj si le tako lahko kasneje razočaran. Nobene ni na vidiku za običajno zvezo.

Vse si zelo lepo napisal, cel post, ampak vseeno se je um tudi s teboj malo poigral. Navsezadnje si tudi ti samo človek. 🙂 Srce namreč je organ, ki poganja in črpa kri po žilah in čisto nič drugega. Srce ne zna razmišljati. Vse prihaja iz tvojega uma, ki se nahaja v tvoji glavi. :))

Zakaj si pa ne bi poiskal sebi podobne, zakaj dominantno?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

V začeni fazi je dosežene cilj? Štartaš iz nič in z nič si zadovoljen. Zanimiva filozofija. Potemtakem ne rabiš ničesar, niti dominantne partnerke ne; za spremembe zavesti je potreben čas, nimamo gumbov na sebi, da se malo preklapljamo iz enega stanja zavesti v drugo. Po moje preveč kompliciraš in se izgubljaš v detajlih, namesto da bi vzel life tak kot je, morebitno partnerko pa ravno tako, če ji boš všeč se bo že prevzgojila v bolj dominantno persono.[/quote]

Narobe razumela, se zgodi. Hotel sem rečti, da je že v začetni fazi dosežen cilj iz vidika ali prav razmišljam, ker se spuščam v to, namreč času ne bom verjel, da bi to obžaloval, ker se to ne more poroditi v meni, saj je prepričanje že na cilju in je neomajno. Sam proces zna bit drugačen kot si zdaj predstavljam, zato je bolje biti pripravljen na pustolovščino kot si jo že zdaj fantazirat, saj si le tako lahko kasneje razočaran. Nobene ni na vidiku za običajno zvezo.[/quote]

Blagor meni, da morda res nisem razumela, ni v moji domeni komplikatorstvo, zlasti v odnosu 1:1 se tega raje vzdržujem; poenostavljenost mi je prioriteta.
Nobene ni na vidiku za običajno zvezo, potem pa se boš moral zadovoljiti z neobičjano zvezo, saj to tudi iščeš, kajne? Uživaš v iskanju dlake v jajcih?

Cilj iz vidika? Definiraj vidik, definiraj cilj, v nasprotnem pa raje ostani pri fantazijah.

Tipkam 10-prstno, slepo, tako hitro, da bi na kakšnem tekmovanju zagotovo dosegla vrhunske rezultate. Poskusila sem tole tvoje zgoraj natipkati v pičlih šestih minutah, kolikor si ti potreboval za odgovor. Priznam, se da. Če od nekod prepisuješ. Če moraš še misliti zraven kaj boš napisal in poleg tega vnesti še citat, pa skorajda ne verjamem, da je izvedljivo.

Tipkam 10-prstno, slepo, tako hitro, da bi na kakšnem tekmovanju zagotovo dosegla vrhunske rezultate. Poskusila sem tole tvoje zgoraj natipkati v pičlih šestih minutah, kolikor si ti potreboval za odgovor. Priznam, se da. Če od nekod prepisuješ. Če moraš še misliti zraven kaj boš napisal in poleg tega vnesti še citat, pa skorajda ne verjamem, da je izvedljivo.[/quote]

Da sem tole natipkal sem rabil več kot pol ure, tebi na čast sem si vzel čas, zdaj pa mi ne verjameš in celo dvomiš vame. Mislim, da si tega ne zaslužim saj imam čisto vest, ker vem da vse prihaja navzven izpod moje lastne “majhnost”. odgovoril sem ti, ker wi edina, ki si pokazala zanimanje, vesel bi bil tvojega komentarja kaj simisliš o podani teoriji, ki sem jo vzgojil sam!

Če je temu res tako, potem sem ti vsekakor dolžna odgovoriti. Vendar za odgovor potrebujem več kot pol ure časa in ker sem prav s slednjim danes bolj na tesnem te prosim, da počakaš.

Seveda obstajamo, jast sem ena od njih, te lahko prebutam ke pra*ca, pa boš zadovoljen na celi črti.

Ženske iščemo moškega, ki ga bomo poskusile zdresirati v copato, pa se ne bo dal. Tak bi bil ideal.

Ohh kako ste otroško nevedni. SUB/BOM to je način življenja in ni nobene potrebe da je bil kdor koli od njiju kdaj zlorabljen ali kaj takega. Slovenija je še vedno tako zaostala. To pa se vidi po vaših komentarjih! Ljudje malo več preberite o temu potem pa imejte take nevedne komentare. Saj se mi kar smilite :/

Ohh kako otročje razmišljanje. DOM/SUB je način življenja. Oz če vam je ljubše popestritev življenja. To sploh ni res da imajo taki ljudje težave z preteklostjo kot ste eni napisali. Prav vidi se kako ste v Sloveniji ljudje enostavno zaostali. Saj takega odziva v drugih državah nebi bilo. Mal si preberte o temu preden se podajate komentirat in še več obojat. I am with you LeZateRojen. Žalostno smešni so vaši komentarji…

kakšne ugodnosti pa nudijo dominantne ženske??

zanima me odlično restavriran avto (oltimer), 150 m2 stanovanje za osebne potrebe, 666.666€ mesečne vzdrževalnine
in
možnost odsotnosti od njenih družabnih dogodkov.
Več pa pričakujem na ZS ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Nč od tega ne boš dobil. Najd si bogato žensko da boš to mel. To ni oglas za vzdrževanje tebe!!!!

a to je tvoj oglas???
s koliko in katerimi nicki pa nastopaš tukaj?

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Troll, ali ne, ta tema je še vedno ena najboljših na čveku haha ! Modelu gut bit copata, boli ga 😀

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Nekoč, ko je moj ego nevarno narastel in je prostor postajal premajhen za naju oba sem odprl okno, da se je malo razkadilo, takrat mi je prijateljica pribila misel, ki jo nisem pozabil, malce pa me tudi skrbi, da bi lahko bila celo resnična. Dejala je: so samo dve vrsti dedcev na svetu, tisti, ki priznajo, da so copate in tisti, ki ne priznajo….bo že vedela, saj je njen prav gotovo prvi kandidat za zlato copato leta….lep, okrogel, mehak copatek….

Imaš dve sorti ljudi, tiste, ki si druge lastijo in tiste, ki živijo skupaj z drugim na lastno željo v miru in veselju. Kam bi dal tvojo prijateljico? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Odgovor je na dlani, njen dec je glasen v gostilni, doma pa prav dobro uhojen copatek…slava mu…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close