Išče se odločna ženska dominantnega značaja
Kdo pa si ti, da boš meni določeval koga in kaj naj spoštujem in kot drugo, me ne poznaš torej ne sodi o meni, o domnevni zmedenosti. Moje mnenje, kaj si mislim o odnosu dominanaca + copata je odraz poznavanja družbenih razmerij in ni blebetanje na suho. To tvoje pisanje je nekoliko ovrglo tisto, kako si se v samem štartu predstavil.[/quote]
In kdo si ti, da boš na podlagi svoje zasanjanosti ozmerjala nek odnos, ki ti je povsem tuja reč. Sama se poznaš in si oklicana zmedena, potem pa te ne smem tako poimenovati. To sklepaš iz knjig in splošnih norm, kako poteka življenje za štirimi stenami pa ne moreš vedeti, kakor si kdo postori tako živi. Ničesar ni ovrglo moje pisanje, morda si dobila napačen prvi vtis in nisem copata do povprečne ženske kot si ti in je tvoj ego malce ranjen, vendar moram ščititi avtoriteto dominantnih žensk.[/quote]
Bom kar odgovorila po točkah:
1. Nek nickname sem si morala dati, that’s all.
2. Ozmerjala odnos, ki mi je tuj? Neumnost na kvadrat. Poznam dominantne ženske, tudi v meni je nekaj dominantnosti in ravno zato imam z njimi občasne konflikte, ker vsaka vlečemo na svoj konec.
3. Knjig? Ne hodim po svetu z zaprtimi očmi in tudi kar v bukvah preberem ne jemljem kot merodajno.
4. Da si copata, si sam napisal, zdaj ti pa ni prav, če ti kdorkoli to prisodi; se mi zdi da nekako kar pišeš ne odraža tvojega pravega jaza.
5. Ni moja stvar niti me ne briga, kako si kdo postilja za svojimi štirimi stenami, vendar mi včasih vseeno kdo kaj zaupa, tako pač je.
6. Naredi si uslugo in si ne NE ustvarjaj vtisa uporabnikov po njihovih nickname-ih, raje po tem kar napišejo.
7. Moram priznati, da si me precej precenil, nisem povprečna ženska, daleč, daleč podpovprečna, hvala bogu.
Kdo pa si ti, da boš meni določeval koga in kaj naj spoštujem in kot drugo, me ne poznaš torej ne sodi o meni, o domnevni zmedenosti. Moje mnenje, kaj si mislim o odnosu dominanaca + copata je odraz poznavanja družbenih razmerij in ni blebetanje na suho. To tvoje pisanje je nekoliko ovrglo tisto, kako si se v samem štartu predstavil.[/quote]
In kdo si ti, da boš na podlagi svoje zasanjanosti ozmerjala nek odnos, ki ti je povsem tuja reč. Sama se poznaš in si oklicana zmedena, potem pa te ne smem tako poimenovati. To sklepaš iz knjig in splošnih norm, kako poteka življenje za štirimi stenami pa ne moreš vedeti, kakor si kdo postori tako živi. Ničesar ni ovrglo moje pisanje, morda si dobila napačen prvi vtis in nisem copata do povprečne ženske kot si ti in je tvoj ego malce ranjen, vendar moram ščititi avtoriteto dominantnih žensk.[/quote]
No, ampak po tem sporočilu se gotovo ne počutiš izpolnjenega, ker si postal nekako preveč dominanten. Katera dominantna ženska te bo pa marala takega. Daj se malo skuliraj. :))
Hvala za izčrpno besedilo. Vidim, da znaš razmišljati na široko in si podkovana z modrostjo. Res sem pokukal ostale teme, preden sem odprl svojo in se odločil, da ne bom dal na mnenje ostalih prav veliko.
Uspel sem osvoboditi svojega duha in ga prepoznati, zato vem kaj je dobro zame in se ne obremenjujem z dogmami, da bi me kontrolirale, še manj pa opazke. Točno tako, vem in pričakujem plaz kritik in označbe, češ da sem bil zlorabljen itd., a to se porojeva v glavah, kjer razum išče sopomenke za logično izpeljavo neznanega, torej pretvorba v namišljen vzrok.
Res je, da gre za začinjen spolni odnos, kar je sicer dobrodošlo v vseh gospodinjstvih pod pretvezo saj bi raznih varanj in nesoglasij bilo za 3/4 manj, kot tudi postov s to vsebino na tem forumu, saj bi človek znal izživeti sebe in se naučil ponovno dajati, kar bi izpodrinilo dosedanje stanje pasivnega, golega pričakovanja.
Le naj ti poskusijo oporekati, če si takšna kot si se opisala, boš zmogla to preusmerjanje nase z lahkoto prenesti in se izkazati, hkrati pa si postala pravi magnet zame, ki te bom v tej predstavi nadvse občudoval.
Mail je še zaenkrat prazen, hvala za tvojo podporo! Tebi pa želim, da bi bila še naprej 3x zelo trdoživa, odločna, dominantna. Sploh ne veš kako mi prav s tem mešaš glavo.
Želim ti prijeten preostanek dneva in verjemi v moč svoje namere, saj si lahko pričaraš, da se nekdo danes potrudi zate, kar tudi zaslužiš, uživaj!
No, ampak po tem sporočilu se gotovo ne počutiš izpolnjenega, ker si postal nekako preveč dominanten. Katera dominantna ženska te bo pa marala takega. Daj se malo skuliraj. :))[/quote]
Res je Marko 🙂 Malce me je zaneslo, sicer pa je prav tako, da bi dominantna ženska znala ohranjati svoj položaj, bi se morala za to venomer potruditi in za to poskrbeti s pravimi ukrepi oz. lekcijami, tako da je to del taktike 😉
Bom kar odgovorila po točkah:
1. Nek nickname sem si morala dati, that’s all.
2. Ozmerjala odnos, ki mi je tuj? Neumnost na kvadrat. Poznam dominantne ženske, tudi v meni je nekaj dominantnosti in ravno zato imam z njimi občasne konflikte, ker vsaka vlečemo na svoj konec.
3. Knjig? Ne hodim po svetu z zaprtimi očmi in tudi kar v bukvah preberem ne jemljem kot merodajno.
4. Da si copata, si sam napisal, zdaj ti pa ni prav, če ti kdorkoli to prisodi; se mi zdi da nekako kar pišeš ne odraža tvojega pravega jaza.
5. Ni moja stvar niti me ne briga, kako si kdo postilja za svojimi štirimi stenami, vendar mi včasih vseeno kdo kaj zaupa, tako pač je.
6. Naredi si uslugo in si ne NE ustvarjaj vtisa uporabnikov po njihovih nickname-ih, raje po tem kar napišejo.
7. Moram priznati, da si me precej precenil, nisem povprečna ženska, daleč, daleč podpovprečna, hvala bogu.[/quote]
Draga samička, s čim sem si zaslužil tolikšno pozornost, tako lepo si se potrudila in mi odgovorila v alinejah, da imam kar slabo vest. No v tebi je le prepoznati dominantnost, sem se sprva motil, na vseh 7. obrazložitev nimam kaj dodati, ne morem oporekati oz. ne smem, zato sprejemam vse podano kot resnico, katera te izoblikuje, da si takšna kot si.
S spoštovanjem.
To je tisti pravi komentar, ki tudi znegira Pandorino1 pisanje, da se on naveliča. [/quote]
Mah, jaz sklepam na podlagi tega, kar sem opazovala. In pri zadnjem takem paru, ki sem ga imela na očeh, sem na zadnjem srečanju, ko sta bila še skupaj zaznala več pikrosti pri njemu kot pri njej, in to na račun copatarstva…
Je pa seveda čisto možno, da se tudi ženska naveliča te svoje vloge… Vendar si predstavljam, da se je prej kot v desetih ali petnajstih letih 🙂
Ker si pijetna sogovornica, bom s teboj odkrit.
a.) Star sem 25.
b.) Lahko ti zagotovim, da sem v to prepričan, res da sem sicer svobodnega mišljenja, a je prevelika verjetnost, da ne bom našel primerne, nekaj jih je že omenilo, da bi se vse prej kot naveličala. Jaz pa pravim, da bi moral nekako vzpodbuditi to dominantnost vsake toliko časa in se prav v ta namen poskusiti upreti in pokazat, da sem tudi dec, zgolj da začinim vse skupaj.
Pa ti, koliko let imaš? Predvidevam, da si srečno poročena.
LeZateRojen, se pravi, ti boš njej vsake toliko pokazal, da si dec, ona pa tebi, da ni dec. Kar itak že v štartu vesta. 😉
Razen, če si mislil dobesedno in je mišljeno kot občasno slačenje drug pred drugim. 🙂
Dragi moj avtor..;)
Evo..jaz sem takšna,kot jo želiš in opisuješ,he,he,he…samozavestna,odločna v svojih zahtevah,željah,nekompromisna v sprejemanju…Ja,nesprejemanju takšnih nesamozavestnih,nabildanih,samovščenih tipčkov,ki jim sploh ne morem reči..MOŠKI.Pa ne vzami to,kot žalitev,ker ni.
Dragi moj..katera prava ženska pa obožuje moške,ki so podrejeni,poženčeni? Veš,katera???
Daj ti malo razčišči svojo zgornjo glavico,pa se vprašaj kaj je važno v odnosu dveh,ki se naj bi šla eno lepo igrico,ki se ji reče…kako že?
Ena…odločnega značaja..
Moški nismo narejeni za to, da bi neka ženska hodila po nas. Mislim nas, prave moške, ne take, kot je avtor teme. Dominantna stroga ženska lahko dobi le takšnega, kot je avtor, a kaj, ko si takega ponavadi niti dominantne ne želijo. Dominantna ženska želi še dominantnejšega moškega.
Igra spolov je bila uničena z emancipacijo žensk. Prej se boste vsi skupaj s tem sprijaznili, lažje vam bo v življenju. Včasih je štimalo: ženska je morala ubogat, ni imela kaj dost otresat, moški je bil pater familias in zaščitnik in gospodar.
In kaj se dogaja? Pravi dedci ne rabijo ženske, sploh take ne, ki bi skoz nekaj otresala in imela kao glavno besedo. Moški smo biološko sprogramirani tako, da hočemo mi imeti glavno besedo. Srečno zvezo imajo edino tiste ženske, ki v zakonu pustijo moškemu, da je lider. vsekakor je zaželjeno, d aima ženska svojo hrbtenico, kar pa je daleč od dominance. V razmerju mora biti moški dominanten. Če to ni možno, ženska slej ko prej moškega neha spoštovati.
Ženske amncipaciji s ezahvalite za ta šmorn od odnosov med spoloma. Ženska emancipacija je rodila moško emancipacijo. Posledično se bodo vezali bolj ali manj samo še šibki in prestrašeni moški. Alfa samcu samic za parjenje ne bo nikoli zmanjkalo.
Noben ni biološko sprogramiran, da hoče imet glavno besedo. Lahko je kvečjemu družbeno sprogramiran, da ne rečem zaveden. Tisti, ki hoče imet vedno glavno besedo, je v bistvu zelo šibek. Na tvojo srečo, pa to ni biološko sprogramirano ampak le stvar določenih prepričanj v glavi. :))
Z emancipacijo žensk je bilo uničeno, da je ženska morala ubogat, ni imela kaj dost otresat, kar je bilo narejeno na silo, brez pravega razloga. Bil si gazda v hiši samo in izključno iz razloga, ker si bil m spola, kar je bilo slabo.
Tako programiranje je ničevo, bebavo. Se pa popolnoma strinjam s tem:
V razmerju mora biti moški dominanten. Če to ni možno, ženska slej ko prej moškega neha spoštovati.
samo to mora doseč na nek drug način ne tako da kriči, da je on moški in mora bit zato kao glavni…. 😉
Spoštovanje si je treba (znat?) prislužit 😉
Moški, ki potrebuje dominacijo v odnosu za uresničevanje samega sebe, naj se vpraša zakaj je temu tako. Tak moški ni sposoben razviti pristnega, ljubečega, enakovrednega partnerskega odnosa. Ta nepopisna želja po večvrednosti bi morala izostati s časom. Spoštovanje se prične z dejanji in predvsem v pošlihtanem podstrešju.
To prepričanje po moški dominaciji večinoma izhaja iz prepričanja, da ženske “ljubijo” barabe. Se pravi iz strahu, negotovosti moškega, da mu bo ženska ušla z barabo, če ne bo z njo dovolj “dominanten”. To dominanco pa si sedaj vsak po svoje razlaga. Nekdo tako, da žensko pretepe vsake toliko, drugi, da jo nadere, tretji da je “jebe pet posto”, ko malo pojamra in gre tisti čas raje v gostilno, četrti tako, da se z njo pogovori in ji pokaže, da jo skrbi po nepotrebnem, nekateri pa kar zamenjajo vloge v vsem tem strahu.
To je res. Res je bila takšna igra spolov, kot ga omenjaš, uničena z dominacijo žensk.
Je pa bilo to za pričakovati, da se bodo ženske, ki so bile prej v podrejenem položaju, začele boriti za enakopravnost.
Zdaj, ko v večini primerov so enakopravne, pa je je pojavil problem v odnosih, saj imamo dva bolj ali manj enakopravna “šefa”, ki želita, da se uresničujejo njihove želje.
Če imamo enega šefa, je zadeva veliko bolj enostavna…Stvari so postavljene in določene tako, kot jih določi šef. Če pa imamo dva šefa, pa stvari postanejo bolj komplicirane. Je potrebno več usklajevanja in kompromisov. Tu pa zato pride do izraza človekov ego in omejitve pri sprejemanju drugačnih pogledov.
To je res. Res je bila takšna igra spolov, kot ga omenjaš, uničena z dominacijo žensk.
Je pa bilo to za pričakovati, da se bodo ženske, ki so bile prej v podrejenem položaju, začele boriti za enakopravnost.
Zdaj, ko v večini primerov so enakopravne, pa je je pojavil problem v odnosih, saj imamo dva bolj ali manj enakopravna “šefa”, ki želita, da se uresničujejo njihove želje.
Če imamo enega šefa, je zadeva veliko bolj enostavna…Stvari so postavljene in določene tako, kot jih določi šef. Če pa imamo dva šefa, pa stvari postanejo bolj komplicirane. Je potrebno več usklajevanja in kompromisov. Tu pa zato pride do izraza človekov ego in omejitve pri sprejemanju drugačnih pogledov.[/quote]
Heh… Robi, saj je napisal, da išče “šefico”, tako da ne bi bilo trkov – predvidevam 😀
Avtorja teme na nek način razumem, tudi meni sta dominantnost in odločnost precej privlačni lastnosti.
Z vezanimi, včasih pa tudi samskimi ženskami, ki sem jih všeč, ker jih v svojem življenju ne potrebujem.
Nelogično? Mogoče res, ampak taka je moja življenjska filozofija, ja, zaživel sem šele, ko sem ženske nehal potrebovati ob sebi.
Ne pričakujem, da boš razumel, sej marsikdo ne razume.
Forum je zaprt za komentiranje.