Išče se odločna ženska dominantnega značaja
Glede na izkušnje tekom spoznanj, je v meni že dlje časa prisotna vednost, da se najbolje ujamem v odnosu, kjer za razliko od moškega, ženska nosi hlače oz. je glavna.
Tako blazno privlačna mi je odločnost, da ženska ve kaj hoče in da je rahlo dominantna, morda strogega značaja. Še slajše pa je, da lahko postorim karkoli zahteva od mene, takrat se počutim izpolnjenega, da ji lahko služim in sem koristen. V mislih nimam golega izkoriščanja, temveč mešanico premišljenosti, urejenosti ter ukazov. Če je še sex začinjen v smeri dominacije, potem pa tako popolno.
Na primer: kakršnakoli pomoč pri dnevnih opravilih, masaža stopal, čiščenje, jo razvajam na različne načine. Sem marljiv, čustven, ubogljiv in strasten karkoli že počnem.
DA, priznam da sem rojena copata, ampak v tem uživam, ker se razdajam in vem, da je običajen pasiven odnos tako prazen in nezanimiv, da sem raje samski, dokler si me katera ne podjarmi.
Ali kje obstajajo tovrstne ženske?
V kolikor se katera najde v opisu, me najdeš tukaj: sadni.napitek@gmail.com
joj, ravno pravi čas se javljaš, jaz imam celo bajto za spucat.Tolk smo nasvinal med prazniki, pa nisem uhtela še nč spucat.
DEJ jau se mi na meil dominantka@yahoo.com
Aja kar se seksa tiče te bom tud porihtala tko da boš ves črn.
Sodeč po tem, kar vidim, gredo razmerja, kjer je moški izrazito podrejen ženski, prej ali slej v maloro. Drugače povedano: enkrat se svojega statusa copate zaveš do te mere, da ti začne najedati samozavest in svojo odločno, dominantno partnerico kriviš za svoj občutek, da si copata.
Vsa razmerja pri kolegih, kjer je bi takšen odnos, so se zaključila, in to tudi po 10 ali 15 letih. Opazujem le še enega, ki tako funkcionira… pa me prav zanima, kako dolgo bo to šlo, oziroma ali ta moški kaj “kompenzira” svoj status copate s kakšnimi drugimi dejavnostmi…
Nisi edina, isto mene. Sem se res od srca nasmejala.:))))[/quote]
Bibitka, a koga sumiš na forumu, da je tole spisal?[/quote]
Ne, sploh ne; pa o tem tudi nisem razmišljala.:) Pa tudi sedaj, ko si vprašala, mi nobeden/nobena ne pade na pamet.
Kaj pa ti misliš, kdo je ta LeZateRojen? Imaš koga na sumu?:)))))))))
Bibitka, a koga sumiš na forumu, da je tole spisal?[/quote]
Ne, sploh ne; pa o tem tudi nisem razmišljala.:) Pa tudi sedaj, ko si vprašala, mi nobeden/nobena ne pade na pamet.
Kaj pa ti misliš, kdo je ta LeZateRojen? Imaš koga na sumu?:)))))))))[/quote]
Pisano je v zgodnjih jutranjih urah. Nekoga muči nespečnost. :)) No, to bo eden, ki pogosto škrablja ob čudnih urah. Nimam nobenega (nobene) na sumu. Je pa slovnično pravilno napisano besedilo (razen besede sex, tako da avtor “ni od muh”. :))
@antilopa, dobra opazovalka si mi ti in tudi logično razmišljaš in sklepaš.:) Pohvalno, ni kaj.
Zanimiviva mišljenja 🙂
Pandora1 npr. – že res, ampak moraš imeti nekako jajca, da samemu sebi priznaš, da želiš biti copata in da to sprejmeš, ko začneš enkrat oporekati in prevzeti komando kapitanu ladje, je to seveda čudno in takoj pride do spora.
Vsem ostalim damam pa, lepo da ste se nasmejale, mi je v čast. Hkrati pa naj omenim, da sem prvič tukaj gor, da vam prihranim ugibanja o morebitnem možiclju pod pretvezo.
Še zmeraj čakam nate, mogoče sem si zastavil prevelik cilj?
Kaj pa če se je nekdo prvič takole prebudil in začutil potrebo, da nekaj nekam zapiše? Kako veš, da piše pogosto? Saj veš, tudi tisti, ki piše pogosto, je nekaj nekam enkrat zapisal prvič. 😉
To je tisti pravi komentar, ki tudi znegira Pandorino1 pisanje, da se on naveliča. On se ne naveliča nikoli, ker je nekako (čustveno) “pohabljen” moški.
No mogoče se niti ona ne, če je tudi ona ravno prav “pohabljena” in je permanentno dominantna 😉
Zato pa je ta “oglas”, da se najdeta…… :)))
zmedena_samica
To govoriš skozi sebe in že tvoj nick izkazuje, da nisi dominantna temveč zmedena, zatorej prosim spoštuj dominantne ženske, saj ne zmoreš vpogleda vanje in si tako prikrajšana za razumevanje le teh in ti je njihov način delovanja napačno utemeljen.
IolantaMaria
Iskreno ti hvala za kompliment, vesel sem da obstajajo ženske kot si ti, tvoje besede so me pogrele in vame vlile vero, da sem na pravi poti in bom nekoč vendarle lahko ženski tvojega kova polepšal vsakdanjik in z njo ravnal kot s kraljično. Masaža stopal bi bila verjetno na vsakdanjem seznamu, saj sem namreč maser.
P.S. Previdno z mrzlo vodo, da se ne prehladiš 🙂
Kdo pa si ti, da boš meni določeval koga in kaj naj spoštujem in kot drugo, me ne poznaš torej ne sodi o meni, o domnevni zmedenosti. Moje mnenje, kaj si mislim o odnosu dominanaca + copata je odraz poznavanja družbenih razmerij in ni blebetanje na suho. To tvoje pisanje je nekoliko ovrglo tisto, kako si se v samem štartu predstavil.
Kdo pa si ti, da boš meni določeval koga in kaj naj spoštujem in kot drugo, me ne poznaš torej ne sodi o meni, o domnevni zmedenosti. Moje mnenje, kaj si mislim o odnosu dominanaca + copata je odraz poznavanja družbenih razmerij in ni blebetanje na suho. To tvoje pisanje je nekoliko ovrglo tisto, kako si se v samem štartu predstavil.[/quote]
In kdo si ti, da boš na podlagi svoje zasanjanosti ozmerjala nek odnos, ki ti je povsem tuja reč. Sama se poznaš in si oklicana zmedena, potem pa te ne smem tako poimenovati. To sklepaš iz knjig in splošnih norm, kako poteka življenje za štirimi stenami pa ne moreš vedeti, kakor si kdo postori tako živi. Ničesar ni ovrglo moje pisanje, morda si dobila napačen prvi vtis in nisem copata do povprečne ženske kot si ti in je tvoj ego malce ranjen, vendar moram ščititi avtoriteto dominantnih žensk.
Veš kaj ti svetujem, LeZateRojen ?
Preden si šel pisat sem gor, si (najbrž) malo pokukal tudi po drugih postih in ni ti treba imeti doma steklene krogle, da lahko predvidiš, kaj se ti bo sedaj zgodilo. Nate se bo usul plaz, o sebi boš izvedel še tisto, kar celo tvoja izredno burna domišljija ni zmožna. Na koncu bo, po neskončnih razpravah pod različnimi nick-i padla ugotovitev, da te je v otroštvu najbrž zlorabljala mama (ali kaj podobnega) samo zaradi tega, ker si si zaželel nekoliko drugačnega oziroma malce začinjenega spolnega življenja (kar to tudi je po mojem mišljenju).
Torej, upam, da imaš doma zelo udoben freudovski kavč, ti se nanj sedaj lepo ulezi in mirno počakaj, da te izsecirajo do konca. Ne bodo te na kose, temveč na vlakna, zato bo kar trajalo.
Jaz te podpiram in zdi se mi, da bi si še marsikatera ženska želela imeti doma moškega z vsaj 10% tvoje domišljije in energije. Če bi bil povrhu vsega še maser-bi bilo skoraj že kičasto.
Zdaj sem mogoče ta plaz, ki bi bil namenjen tebi preusmerila nase ampak hej!, jaz sem zelo trdoživa, zelo odločna in zelo dominantna, tako da se pravzaprav že prav veselim eventuelnih komentarjev.
Tebi pa želim poln “inbox” in obilo užitkov!
Forum je zaprt za komentiranje.