Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Isa’s Kombucha napitek – pozna kdo?

Isa’s Kombucha napitek – pozna kdo?

Dobivam reklame od te kombuče (facebook, instagram) na spletu, pa tudi v trgovinah vidim te izdelke.

Zadnjič sem celo vzela eno in sprobala,.. pa mi ni všeč, kot vse kombuče.

Pomojem je morala imeti ta punca ogromna denarja od staršev, da se lahko tako reklamira in prodaja.

Še en trendovski veganski napad nekih kvazi zdravilnih tujih živil.

Jaz si jo delam sama, tako, da ne vem, kakšna je kupljena

Kombuča je super stvar – samo kupljena je noro draga. Jaz jo delam sama in me stane samo čaj in sladkor. In dobra je.

Ne vem pa, zakaj si se obesila ravno na to znamko. Na trgu je poplava kombuče.

Odgovor na objavo uporabnika
ohgtpšs, 28.01.2022 ob 11:06

Kombuča je super stvar – samo kupljena je noro draga. Jaz jo delam sama in me stane samo čaj in sladkor. In dobra je.

Ne vem pa, zakaj si se obesila ravno na to znamko. Na trgu je poplava kombuče.

Kje pa dobivaš kulturo bakterij? Al se to kupi?

Tudi meni ta ni všeč, pač okusi so različni… Ampak sem jo kupila ravno zato, ker je toliko reklame za njo, potem pa žalost od žalosti.

nely480, 28.01.2022 ob 11:23

Tudi meni ta ni všeč, pač okusi so različni… Ampak sem jo kupila ravno zato, ker je toliko reklame za njo, potem pa žalost od žalosti.

Kombuča ima cel spekter okusov. Od sladkega, kislega, z dodatki, okusi. Ni en okus kombuče.

Anonimno 2005, 28.01.2022 ob 11:07

Kje pa dobivaš kulturo bakterij? Al se to kupi?

Verjetno se tudi lahko, načeloma pa krožijo gobe z nekaj tekočine.

Spodaj še pozabila napisat – ravno to je prednost domače kombuče  – da se lahko igraš z okusi.

kombuča kombuča, 28.01.2022 ob 08:43

Dobivam reklame od te kombuče (facebook, instagram) na spletu, pa tudi v trgovinah vidim te izdelke.

Zadnjič sem celo vzela eno in sprobala,.. pa mi ni všeč, kot vse kombuče.

Pomojem je morala imeti ta punca ogromna denarja od staršev, da se lahko tako reklamira in prodaja.

Še en trendovski veganski napad nekih kvazi zdravilnih tujih živil.

Tale punca ima res bogate starše. Če se ne motim, so razvili Boba nosilko za dojenčke, ki je postala blazen hit po celem svetu, in so iz te zadeve narediki odlično poslovno zgodbo. Tako da zagonski kapital in poslovno naravnana miselnost zagotovo izvirata od staršev. Ne glede na to se mi pa zdi to ena taka pozitivna zgodba-da poskuša tudi sama zagnati nekaj svojega in ne biti zgolj hči po poklici kot nešteto drugih bogataških otrok.

Delam sama doma in ne vem kakšne so kupljene. Meni je domača dobra. Menjaš okuse čajev.

Kvasovka15, 28.01.2022 ob 15:12

Tale punca ima res bogate starše. Če se ne motim, so razvili Boba nosilko za dojenčke, ki je postala blazen hit po celem svetu, in so iz te zadeve narediki odlično poslovno zgodbo. Tako da zagonski kapital in poslovno naravnana miselnost zagotovo izvirata od staršev. Ne glede na to se mi pa zdi to ena taka pozitivna zgodba-da poskuša tudi sama zagnati nekaj svojega in ne biti zgolj hči po poklici kot nešteto drugih bogataških otrok.

Če imaš starše milijonarje se je lahko iti posel. Čisto nekaj drugega je začeti posel iz nule. Saj so te ultra dedinje tudi menedžerke. Pofotkajo lastno debelo rit in jo prodajo za milijone, sam zato ker je dedinja.

Meni je všeč IsaKombucha.

Spet nova modna muha enodnevnica..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close