Irena Štaudohar ne more mimo svoje zakompleksanosti, da “veste, jaz berem”
V Nedelu imamo spet parado kompleksov Irene Štaudohar!
Ženska očitno nima več sposobnosti razlikovanja med realnostjo in svojo obsesivno fantazmagoričnostjo!
Ker veste, ona je brala knjigo, v kateri piše, da junakinja bere v banji z mehurčki v italijanskem hotelu, in kar na lepem Štaudoharca trdi, da je tudi ona nekoč v italijanskem hotelu točno v banji z mehurčki brala! In pazite to, v jeziku, ki ga ne razume! Ampak veste, ona je brala!
In seveda točno tisto, kar je brala, ji je bilo najljubše! In točno tisti vogal ne cesti Viagga Porleone je njen najljubši! In točno tista ura, ko sonce pade na ta vogal pod kotom 42 stopinj, je njen najljubši čas!
In veste, ona ta trenutek ravno bere! Da ne bo slučajno kdo pomislil, da ona ni strastna bralka!
O taki zafrustrirani zakompleksanki, ki je obsedena s prepričevanjem vseh in vsakogar, da “veste, jaz berem“, pa res še nismo brali!
Stara forumašica (res ta prava), 14.09.2025 ob 19:41
Meni se, oprosti, bolj zdi, da si ti obsedena z njo.
Še ni dolgo nazaj, ko si pisala isto.
Zato, ker je spet napisala članek, kjer je v vsakem drugem stavku “Ko sem brala to knjigo …”, “Vedno berem njene knjige …”, “Vsakič, ko berem v svojem najljubšem kotičku …”
Noben novinar, NOBEN!!!, tako obsedeno ne napiše v vsakem drugem stavku, da “veste, jaz berem”, kot samo Štaudoharca!
Le kaj nam želi povedati? ?
A pa si prebrala to knjigo? Ker malo sumimo, da je nisi …, 14.09.2025 ob 18:40
V Nedelu imamo spet parado kompleksov Irene Štaudohar!
Ženska očitno nima več sposobnosti razlikovanja med realnostjo in svojo obsesivno fantazmagoričnostjo!
Ker veste, ona je brala knjigo, v kateri piše, da junakinja bere v banji z mehurčki v italijanskem hotelu, in kar na lepem Štaudoharca trdi, da je tudi ona nekoč v italijanskem hotelu točno v banji z mehurčki brala! In pazite to, v jeziku, ki ga ne razume! Ampak veste, ona je brala!
In seveda točno tisto, kar je brala, ji je bilo najljubše! In točno tisti vogal ne cesti Viagga Porleone je njen najljubši! In točno tista ura, ko sonce pade na ta vogal pod kotom 42 stopinj, je njen najljubši čas!
In veste, ona ta trenutek ravno bere! Da ne bo slučajno kdo pomislil, da ona ni strastna bralka!
O taki zafrustrirani zakompleksanki, ki je obsedena s prepričevanjem vseh in vsakogar, da “veste, jaz berem“, pa res še nismo brali!
Mene bi zanimalo tvoje ime in priimek. Za Ireno Štradouhar že vem.
Forum je zaprt za komentiranje.