IRC
Zelo različne izkušnje imam. S tem, da sem zelo previdna pri teh stvareh. Svetujem ti, da nekaj časa redno ircaš in mailaš. V glavnem človeka moraš spoznati vsaj za silo, ker je polno čudakov tam gor. Predvsem jih večina išče hitro avanturo in so že poročeni ali zasedeni, nimajo pa toliko časa in živcev, da bi si v real life našli ljubico.
Poleg tega ne nasedaj tipom, ki so na prvi irc ali mail zelo všečni. Ponavadi je v resnici čisti poden, pa ne mislim po zunanjosti. Zunanjost ti tukaj ne bi smela biti zelo pomembna, drugače si išči fanta raje v živo, kjer takoj po zunanjosti začutiš iskrice. Pa ne rečem, da ni na ircu tudi veliko lepotcev.
Če te tip vabi na gradove in se ti predstavlja kot princ na belem konju iz pravljice, potem lahko iz tega sklepaš na več različnih stvari… Ali hočeš izbirčneža, ki ženske ves čas daje na sito in to ogromne količine žensk, tako da si ves čas na avdiciji?
Jaz sem se s svojim ex irc friendom našla in še sva skupaj:)
Jaz sem preko irca spoznala vec kot 50 ljudi – seveda le kot prijatelje… Od vseh teh, sem imela le eno slabo izkusnjo. To pa tardi tega, ker tega cloveka nisem spoznala prevc dobro in sem sla kaj hitro na drink z njim. Pac to mi je bila sola za kasneje 🙂
Meni je spoznavanje novega folka pravi hobi. Na ircu spoznam nekoga, potem si nekaj casa dopisujeva.. in ko “cutim”, da je prisel cas, se spoznamo. Zanimivo mi je videti, koliko sem se zmotila pri “ocenjevanju” karakterja itd itd.
Do sedaj sem se le enkrat srecala z nekom na slepo…! In se to je bila tista moja slaba izkusnja! Tip je rekel, da ima 27 let, na koncu jih je imel ziher cez 35.. mah…
Je pa res, ce se hoces z nekom tako spoznati, je dobro, da gres na kaksen javni plac, pa da ne gres z njim v avto.. in take. Ker na ircu je res ogromno samo taksih, ki iscejo avanture.. in nikoli ne ves.. lahko ravno ti skines kaksnega norca :o)
Uizvaj!
mene zelo preseneča, vendar očitno ta sistem res deluje!!! imam 3 prijateljice (med 23 in 28 let), ki so vse spoznale svoje tipe slučajno na ircu. slučajno zato, ker nobena od njih prej sploh ni uporabljala interneta, potem pa so šle vse za šalo na irc in glej ga zlomka!!!! zaljubljene do uše in čez!!! in to srečno. res pa je, da so se pred tem srečale z več tipi z irca s katerimi niso ohranile stikov.
res zanimivo!
Ti jaz povem svoje izkušnje…veliko zmenkov sem imel z raznimi zenskami.
Pogovor sem veddno začel o vsakdanjih stvareh brez kakšnega namigovanja na sex. Ampak po par dneh ali celo isti,dan če sva dolg ircala je v hecu tudi beseda prej ali slej vedno na to zanesla. Pol sem pac po obcutku videl, če ji ta tema odgovarja. Če ji ni, sem temo pogovora drugam speljal, povabil na drink in se še vedno po par letih obcasno slišimo. Če pa je bila zenska za stvar, sva vso stavr samo stopnjevala ,se zmenila in se po domače tudi posexala v obojestransko zadovoljstvo, s kakšno tudi večkrat. Še danes si kakšen mail pošljeva in obujava spomine.
Najslabše izkušnje sem imel s kakšnimi ločenimi ali samskimi ženskami tam nekje med 35 in 40 leti, ki so v bistvu iskale svojga princa vendar preko ircanja tega niso nikdar priznale ali rekle, in na drinku sem se dejansko počutil kot na avdiciji :))) Kaj si naj mislim o taki ženski, če sva prej normalno ircala, po drinku, pa nobenga odgovora. Če iščeš partnerja moraš biti že na ircu odkrit…
Drgač sem imel pa same dobre izkušnje, veliko se da izvedeti iz pogovorov.
Tudi ženo sem spoznal tako mimogrede, ne da bi jo iskal, pač kemija je zažgala in sva skupaj, danes sva poročena in imava že dva otroka.
Forum je zaprt za komentiranje.