Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek iPad (in iTunes) – risanke

iPad (in iTunes) – risanke

Živjo. Lepo, lepo prosim nekoga, če se mu da z vsemi koraki (kot kaki stari mami ;)) napisat, kako bi lahko naložila nekaj risank na iPada.
imamo ga in pojma nimam, kako delat z itunes … zaenkrat ga uporabljamo le za internet in free aplikacije iz app stora, ker drugega ne znamo. kot rečeno, naložila bi si nekaj risank za otroka in kake slovenske (!!) knjige – otroške in zame. ko sem vprašala prodajalca, mi je rekel: pdf file ne vem kaj v itunes in od tam na ipada … juhu, vem toliko kot prej. šla sem na itunes in nekaj brskala, pa sem našla plačljive risanke, jaz bi brezplačne, najraje slovenske.

če je kdo tako prijazen, bom zelo hvaležna!!

Istore nima slovenskih izdelkov. Bos pa zavecino nakupov potrebovala kreditno kartico.

Moz daje risanke v poseben, z applom kompatibilen filmski file. Rabis en brezplacen program program.

Do takrat pa uporabi youtube, gor je morje, tudi slo, risank.

Zivjo,

obstajata 2 moznosti.

1) Risanko moras konvertirat v format ki ga iPad prepozna. Za to si pomagas z Quick Time Player-jem.

-> odpres risanko v Quick Time-u
-> gres na menu vrstico “Share” -> iTunes
-> izberes “iPhone & iPod” opcijo in kliknes “Share”

Ta proces lahko traja dlje casa, odvisno o risanki.

-> po tem odpres iTunes in pod Movies mas to risanko
-> vklopis iPad na racunalnik (iTunes se odpre)
-> izberes svoj iPad v iTunes-ih, gres na Movies menu vrstico in obkljukas “Sync Movies”
-> po tem se obkljukas katere filmcke hoces prenest na iPad in pretisnes iPad.

2) Drug nacin (hitrejsi in enostavnejsi) je, da si kupis “Movie Player” aplikacijo na App Store. Stane samo 2,39€ in jo zelo priporocam.

-> vklopis iPad na racunalnik (iTunes se odpre)
-> v iTunes-ih izberes iPad in gres pod Apps (menu vrstica).
-> cist spodej izberes Movie Player aplikacijo, stisnes “Add…”, na racunalniku zberes risanko, pa potem apply.

to je to.
lp

Hvala lepa, bpm poskusla to z nakupom aplikacije, če pa ne bo šlo, se pa še oglasim. Ne gre se mi za risanke doma,a ker so na tv, pač pa za v avto, tam pa ni neta, ker nimam 3gs ipada. Za kreditno pa vem, to upam, da znam, ker uporabljam ebay in sem se tudi tu registrirala, ampak nisem pa še kupila nobene aplikacije, tako da upam, da bo delovalo.

Še to, kako pa izberem risanko, ki jo potem dodam, kje jo najdem, mi lahko, prosim, daš kak link, saj nai važno, katere so, take lusštne slov.brez nasilja, kak palçek daviad ali kaj. A mi bo samo ponudlo možnost, da dam apply? Za kaj pa potem lahko še uporabim to aplikacijo?

Hvala Vam za ta podatek. Že gledamo risanko. Pomagal mi je 2. korak

prednisone online india buy prednisone 10mg online prednisone 2 mg daily
https://prednisonet.online online order prednisone
buy prednisone online usa prednisone 40mg prednisone 20

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close