Najdi forum

Z neko osebo sem se nekaj časa dopisovala…zadevo sem hotela prekiniti.Lepo sem prosila,če mi več ne pošilja pošte,a mi je še vedno pošilja..dobila sem le odgovor,da mi že pol leta sledi po IP-ju..klepet sem blokirala,a naj ukinem tudi meil?..In kako sledenje sploh gre.Kdorkoli kaj ve o tem,prosim,da mi poda odgovor..že v naprej hvala.

jaz vem, a ne razumem kako tu mislil sledenje preko IP naslova, če se sploh gre za kakšno sledenje res, mogoče le v “prazno nabija”.

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Ali si se fecljala po mailu z drugim za hrbtom moža? Sedaj, ko mož nekaj sumi, bi prekinila, oni drugi pa ni za to; vse moraš vzeti v zakup!

Če se bo to sledenje nadaljevalo, obvesti policijo. Izbriši vse sledi. S takimi tipi se ni za hecat. Bolniki.

Citiram besedilo.Že pol leta sledim tvoj Ip-ćas je na moji strani.Ne vem kaj naj storim?Naj ukinem meil?

In kaj mu bo tvoj IP? Z njim si lahko rit obriše, samo ustrahuje te.

sledi lahko tvojemu IPju naprimer če je imel fizični dostop do tvojega PCja in ti na ta način podtaknil orodje za oddaljen nadzor računalnika, morebiti s pomočjo prefinjenih trackerjev, itd…
a v kolikor ta oseba nima specializiranega računalniškega znanja, močno dvomim da je to sploh res, verjetno te hoče na ta način le prestrašiti…
v kolikor ti pošilja neprijetna sporočila preko mail naslova, ga pač blokiraj. spremeni tudi gesla za mail, za vsak slučaj.
sklepam, da to osebo poznaš, imaš podatke o tem kdo je ter iz kje je?

In kaj mu bo tvoj IP? Z njim si lahko rit obriše, samo ustrahuje te.[/quote]

s IP naslovom res ne bo prav dosti na boljšem glede sledenja, četudi bi ga pridobil.

Ne vem zakaj ene vse pomislite na varanje,goflanje…ne veš ozadja,tako da se lahko takega komentarja vzdržite tudi druge..lepo sem vprašala..za kaj je šlo pa sama vem..res ste ene nemogoče..je potrebno zmeraj zbadanje?..lep dan…

Mogoče zato, ker to same počnejo.

Napiši mi tvoj IP……pa mu bom heknil v njegovpccomp………..in mu bom izbrisal vse spomine…..pa mimogrede mu bom še disk defragmatiral.

Ja osebo poznam,vem o njej vse-skorajda..Rad bi prišel do nekih podatkov..jaz pa mu jih ne zaupam…dostop do mojega računalnika nima..najlepša hvala vsem ki ste mi kulturno odgovorili.

Povprašaš lahko tudi svojega ponudnika, če ti lahko zamenja (predvidevam) statični IP za dinamičnega; če seveda nimaš kakih posebnih apolikacij, za katere res potrebuješ statični IP.

Na tak način se boš sicer vsak dan na novo povezovala na internet (en ali dva klika), imela pa boš vsakič drugačen IP.

Jaz imam dinamični IP in se mi ni potrebno vsak dan znova povezovati na internet.

Jaz imam dinamični IP in se mi ni potrebno vsak dan znova povezovati na internet.[/quote]

Ker router to namesto tebe dela :))

Jaz imam dinamični IP in se mi ni potrebno vsak dan znova povezovati na internet.[/quote]

Tako v službi kot doma uporabljam iste programe za pošto kot za dostop do www, le da imam doma dinamičen dostop, v službi pa statičen.
Razlika je le, da ko doma prvič v dnevu želim dostop, se mi za par trenutkov dodatno pojavi okence, da povezuje na splet. In popolnoma nič drugega.
Pač odvisno od nastavitev, jaz sem si nastavila, ob katerih programih naj se mi avtomatsko poveže, če povezava še ni vzpostavljena.

Če ni neki stručko, lahko vidi samo v kateri dežavi je tisti IP prijavljen!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Aja še to. Z IP-ji strašijo samo taki, ki pojma nimajo. Sploh pa če bi ti oseba res sledila ti nebi tega povedala.

Še vedno pa lahko prijaviš za vsak slučaj.

Ta oseba,bi rada izvedela o meni kam sem se preselila in seveda kje sem zaposlena..je to sploh možno?..je pa res da sva nekaj časa tudi komunicirala preko službnega meila…ampak privat..sem preverila na mojem računalniku IP.pa se mi vsak dan spremeni…najlepša hvala,če mi bo zanal še kdo na tole odgovoriti..

je možno, ob določenem znanju ter spretnostih. če tudi iz službe dostopaš na internet, je možnost za odkritje delovnega mesta še večja, a seveda mora ta oseba imeti določeno znanje da zna iz danih podatkov izluščiti kaj uporabnega.

Nekaj znanja ima,v to sem prepričana..to se pravi da ni noben problem ugotoviti kam sem se preselila in kje sem v službi..naj blokiram meil?..klepet sem ga..zelo prijazno od tebe,da mi takole svetuješ..zahvaljujem se ti..

nekaj znanja še ni dovolj, za določitev vseh teh podatkov. če ti oseba teži, jo pač blokiraj tudi na mailu.

..o kako sem ti hvaležana..res ti hvala,vidim,da so tukaj še kakšni normalni ljudje..:-),,NISVA KOMUNICIRALA KAR NEKAJ ČASA..ko se mi je nabralo en kup pošte sem mu odpisala…da naj preneha…in da ga opozarjam naj preneha.s pošto..nekaj malega sva poklepetala…to se pravi klepet je blokiran..me ne bo videl kdaj sem gor..in to je to…ne vem pa kako lahko blokiram meil,če mi kaj napiše?..po moje če bi imel toliko znanja kot praviš sam,da ga moraš imeti…da je to kar zapleteno..pa dvomim..ampak časa ima napretek,da se je kaj pozanimal…

nikar ne skrbi toliko, ne odgovarjaj mu na maile ter ne klikaj če ti pošilja kakšne linke, pa bo vse ok.

ok…najlepša hvala…to sem že prenehala za kakšen mesec…zdaj pa sploh ni šans,da kaj odpišem…lep preostanek dneva ti želim…resnično hvala..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close