Invazija na Ukrajino!! Kaj če začnejo z atomskimi bombami?
Matijka, 24.02.2022 ob 08:31
Ne nismo blizu, noter smo, če takoj ne ustavijo putina, bo kitajska zasedla tajvan………..in potem……
Seveda da ga bo! … to je dogovorjeno. Tudi dogovorjeno je da se te amerikance zapufane omeji in se jim da vedet da vsepovsod ne morejo vtikat svojih krempljev. In ko bodo to dojeli bodo padle tudi njihovo nastavljene vlade in politiki.
Je pa dejstvo da ti pometajo pred svojim pragom amerikanci pa dalec od doma.
Kdor pa pozna situacijo ,pa tudi ve da fehtajo ukrainci za batine ze dolgo.
Je pa ena zanimivost pri vsem tem….. Erdogan ? molci. Izraelci tudi
Spremembe se obetajo upam da
Lubiana299, 24.02.2022 ob 08:33
A s prevodom ni ?
malo dvomim, 24.02.2022 ob 08:34
Dvomim, da bi nekdo želel zavzet svet, hkrati pa ga še uničit. Se bodo pa začeli pojavljati komentarji, ugasnite tv in ne berite medijev in ne bo več vojne.
Nekako se mi zdita možna 2 scenarija, ampak v njih ni 3. svet. vojne.
Tudi, da bo napadel Lugansk niste verjeli. Pa ga je. Tudi, da bo napadel Kijev niste verjeli. Pa ga je danes zjutraj. Bedaki Rusofilski. Če je toliko nor, da začne vojno leta 2022 je tudi toliko nor, da pritisne gumb za nuklearni napad.
Dogovorjeno, 24.02.2022 ob 08:48
Seveda da ga bo! … to je dogovorjeno. Tudi dogovorjeno je da se te amerikance zapufane omeji in se jim da vedet da vsepovsod ne morejo vtikat svojih krempljev. In ko bodo to dojeli bodo padle tudi njihovo nastavljene vlade in politiki.
Je pa dejstvo da ti pometajo pred svojim pragom amerikanci pa dalec od doma.
Kdor pa pozna situacijo ,pa tudi ve da fehtajo ukrainci za batine ze dolgo.
Je pa ena zanimivost pri vsem tem….. Erdogan ? molci. Izraelci tudi
Spremembe se obetajo upam da
To je logika, ki jo imajo bolj ali manj srbi, in gre takole, “da smo mi napadli, so krivi drugi, kaj pa provocirajo” mar ne?
Ja tudi žrtev je kriva, ker je provocirala mar ne?
Problem te miselnosti je, da povzroča samo in le zlo in nobenega napredka in rešitve, samo in le zlo in žrtve.
Dejsvo je, da je med nami in zahodno ukrajinsko mejo le Madžarska. 600 km in 9 ur vožnje iz Lendave. Sicer v sodobni vojni to nima več posebne teže, a vseeno je za oklepne enote in tudi logistiko ugodno, da gre za ravninski, tudi glede na vrsto površja (ni obsežnih gozdov, močvirij…) ugoden, lahko prehoden predel.
Matijka, 24.02.2022 ob 09:05
Ti tudi, poglej na koga meji Madžarska?
meni je čisto jasno, na koga meji Madžarska, mi je pa tudi jasno, kaj vse je še med Ukraijino in nami. Izjavljat take fore, da je vmes samo ena država, je populistično zganjanje cirkusa, samo zato ker en repek Madžarske meji na Ukrajino. dejte no, vas prosim.
Dejstvo je, 24.02.2022 ob 09:13
Dejsvo je, da je med nami in zahodno ukrajinsko mejo le Madžarska. 600 km in 9 ur vožnje iz Lendave. Sicer v sodobni vojni to nima več posebne teže, a vseeno je za oklepne enote in tudi logistiko ugodno, da gre za ravninski, tudi glede na vrsto površja (ni obsežnih gozdov, močvirij…) ugoden, lahko prehoden predel.
: (
Moram reči, da mi je bil Putin vedno kar simpatičen. Ne mislim politično, ampak čisto tako površno gledano. Ko pa sem gledala njegove zadnje posnetke, pa so mi njegove energije, pa tudi izgled sam, nastop, delovali čisto drugače. Pa ne gre za botox, fotošoping, nekaj drugega, ne znam pojasnit. Je še kdo drug opazil kaj takega?
smeh no, 24.02.2022 ob 09:16
meni je čisto jasno, na koga meji Madžarska, mi je pa tudi jasno, kaj vse je še med Ukraijino in nami. Izjavljat take fore, da je vmes samo ena država, je populistično zganjanje cirkusa, samo zato ker en repek Madžarske meji na Ukrajino. dejte no, vas prosim.
Samo 600km ravniskega panonskega sveta nas loči od UK. A ti misliš da se bodo raje šli alpinističnega plezanja?
Dejstvo je, 24.02.2022 ob 09:17
Moram reči, da mi je bil Putin vedno kar simpatičen. Ne mislim politično, ampak čisto tako površno gledano. Ko pa sem gledala njegove zadnje posnetke, pa so mi njegove energije, pa tudi izgled sam, nastop, delovali čisto drugače. Pa ne gre za botox, fotošoping, nekaj drugega, ne znam pojasnit. Je še kdo drug opazil kaj takega?
Če bi jaz napisala, bi skoraj dobesedno to.
Zjutraj sva se pogovarjala z možem in sem točno to rekla.
Matijka, 24.02.2022 ob 08:55
To je logika, ki jo imajo bolj ali manj srbi, in gre takole, “da smo mi napadli, so krivi drugi, kaj pa provocirajo” mar ne?
Ja tudi žrtev je kriva, ker je provocirala mar ne?
Problem te miselnosti je, da povzroča samo in le zlo in nobenega napredka in rešitve, samo in le zlo in žrtve.
NE ! To je logika slavov!
In ce hoces to razumet jih moras poznat. Srbjanci so naduvanci, ampak napram rusom so p***kin dim.
Oni so rusi , ponosni x10 nspram srbjancem ki se prodajo … ne pozabit na grke, bolgare in romune. A se je kdo ze oglasu. Pa ostali ki so bili vcasih pod sovjetsko zvezo…koliko klobasajo !?! …
Lepo je povedal bivsi svabski minister…. ne ga podcenjevat, in ne ga imet za.butca.
On je po tem ko sta Hruscov in zapit Jelcin shebsla rusijo v nulo, Rusijo nataj naredu. In kdor pozna ruse in njihovo mentaliteto. On je za 85% rusov bog. Oni rabijo takega.
Ps. Preberte si kaksno ” neutralno” zgodovinsko knjigo. Rusi so crkaval od lakote, ko so jim ponudili hrano in denar ter blaginjo, zgolj v zameno da se odrecejo ” matki russiji” in sprejmejo tujega vladarja. Kaj je bilo. Lacni so sli na fronto se borit za svojo rusijo. ?
Forum je zaprt za komentiranje.