Najdi forum

Splash Forum Arhiv Pravni nasveti invalidnina

invalidnina

Spoštovani!

Stara sem 36 let. Zbolela sem za rakom na materničnem vratu. Z obsevanjem so mi uničili jajčnike in priznana mi je bila invalidnina za 6. stopnjo telesne okvare. Ker z obsevanji tumor ni bil v celoti odstranjen so mi v avgustu odstranili vsa rodila (maternico, jajčnike). Ker sem nekje zasledila da imam zaradi odstranitve rodil stopnja telesne okvare še za nekaj poveča sem osebno zdravnco prosila, če mi naredi zahtevo na ZPIS za priznanje navedenega. Pri zadnjem obisku pri njej mi je povedala, da je klicala na invalidsko komisijo in da so ji tam rekli, da mi, dodatno zaradi odstranitve rodil ne pripada ničesar več. Zanima me, ali to drži.

Hvala za odgovor in lep pozdrav.

Spoštovani,

vašo problematiko boste morali izpostaviti na način, kot ste jo prvič: na predlog vaše osebne zdravnice boste sprožili invalidski postopek ugotavljanja pravic, o katerih naj odloči ustrezna komisija.

Lep pozdrav!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o. Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana info@koprivsek-op.com http://www.koprivsek-op.com Zaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close