Najdi forum

invalid boot in p2esocks

Pozdravljeni!

Že dalj časa imam dva problema, ki mi ne data miru. Prvi se pojavlja ob zagonu, ko mi napiše invalid boot.ini file, potem se pa vseeno zažene. Ko se prijavim, me pa spet ne spusti naprej, dokler ne kliknem OK v oknu, ki pravi, da ne najde modula: p2esocks_1014.dll.

Slednja napaka se mi pojavlja, odkar sem zbrisala Norton Antivirus. Namreč ni mi našel enega virusa, ki mi ga je našla Panda on-line.

Kaj pravite, imam problem ali naj vse skupaj pustim pri miru?

še enkrat inštaliraj in odstrani Nortona, če praviš, da se ti je to začelo pojavljati potem, ko si ga odstranila

Bi ga inštalirala, če bi vedela kako. Inštaliral mi ga je prijatelj, ki ga ne morem toliko gnjavit.

Nisem pa niti sigurna, da je zaradi Nortonovega AV programa. Mislim, da se mi je obvestilo o Sockih pojavilo, ko sem zbrisala virus, ki ga je našla Panda. Spomnim se, da je takrat pisalo, da moram ponovno zagnati računalnik.

Zanima me, ka to sploh je. Naj izbrišem kak drug program?

Gre za spy fail, ki ga je antivirusni sicer odstranil, vendar je še skoz zapisan v registru. Rešiš se ga tako, da si z neta potegneš program Cleanmypc in z njim počistiš register. Če pustiš mail, ti ga lahko pošljem.

Moj mail je matine4@siol.net. Že vnaprej hvala, srce si.

Zanima me pa še, kako lahko v tem forumu pošlješ nekomu mail, če ga vpiše v rubriko Vaš elektronski naslov?

Pomagalo je, zelo sem ti hvaležna.

Mi je zdaj zbrisalo vse ostanke programov, ki so že bili odstranjeni?

Namreč, včasih ne najdem programa-ukaza uninstall niti med programi, niti v Dodaj ali odstrani programe. Potem pa brišem in molim zraven, da bi zbrisala vse datoteke določenega programa in ne bi zbrisala še kaj drugega. Še kakšen nasvet, mogoče?

No me veseli. Za uninstal je najboljše imeti program ad-remove. Drugače je pa fajn če računalnik vsakih toliko časa pregledaš z AD-WARE programom in tem programom, ki sem ti ga poslal.
lp

Adware imam in skoraj dnevno uporabljam. Je Adremove kje zastonj?

Ni, ampak če malo obvladaš warez strani to ne bi smel biti problem.

Na žalost ne morem obvladati vsega, kar bi si želela. Med drugim tudi tega. Če rabiš kakšen nasvet iz računovodstva, pridi na Računovodja.com, da se ti malo oddolžim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close