Introverti in delo z ljudmi
Introvertka, 29.01.2022 ob 01:24
Sama sem zelo introvertirana duša. Delam pa v prodaji, kjer mi gre zelo dobro. Drugače je, če se meniš s strankami o določeni temi. Kratek čas sem delala tudi kot kelnarca in sem preživela. Ne bi pa ponovila, predvsem zaradi klientele.
Uf, kot kelnarca jaz sploh ne bi preživela.
Jaz še kot frizerka ne :). Jaz pri frizerju sem najbolj srečna, če je še kaka druga stranka notri, da se frizerka z njo meni, ko striže mene. Ko sem sama, je prav mučno, ker frizerke bi vse rade nekaj klepetale, jaz pa ne bi.
Kot kelnarca pa moraš res najti en ok odnos s strankami. Bravo, da ti je uspelo.
Bravo, da ti gre prodaja.
za ono ljudmrzno gasilko, 30.01.2022 ob 09:00
Ti tam zgoraj, ljudomrznež, ki praviš, da si gasilka: kaj pa delaš pri gasilcih?
Namreč sem na veliko aktivnostih, ampak nikoli žensk gasilk? Me prav zanima kaj delaš kot gasilka.
Jaz sicer nisem gasilka, a bi rekla, da gasilke delajo enake posle kot gasilci, a ne.
eh, 30.01.2022 ob 10:16
Jaz sicer nisem gasilka, a bi rekla, da gasilke delajo enake posle kot gasilci, a ne.
Očitno ne. Ker na akcijah vidim vedno samo moške.
Na Igu, kjer imajo izobraževanja, spet sami moški. Par let nazaj so imeli eno žensko na izobraževanju. So poudarili, da je prva. Je pa res šlo za poklicno gasilko. AMpak tudi na izobraževanjih prostovoljnih gasilcev na Igu, samo moški.
Intervencije gasilcev: spet sami moški.
Ja, vem, da so tudi ženske med gasilci. Zato pa me zanima kaj delajo.
Forum je zaprt za komentiranje.