Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Intimen odnos z sestrično

Intimen odnos z sestrično

Zdravo,

Pred kratkim sem bil na obisku pri enih sorodnikih. Opazil sem da me sestrična ful objema, opazuje. Tisto večer se je ulegla h meni na kauč in me začela božat oz. Praskat po hrbtu. Ena stvar je vodila v drugo nato sva se poljubila. blo mi je neprijetno in sem sou v sobo. Naslednji večer pa je prišla k meni v sobo. Kjer se n

Kjer se nisva mogla odlepit en z drugega. Nisva pa šla do konca. Mislim da gojim neka čustva do nje. Je pa tudi malo mlajša jaz 21 ona 16. Nevem kaj narediti 🙁

Komot jo kresneš z gumico. Potem boš pa razmišljal kaj in kako.

Tvoja sestrična je, bolano. Reci mami, da te naroči k psihologi in molči kaj se je zgodilo. Sestrični pa reci, naj se ne prebližuje.

Zadnje čase pa res sam še budalaršne pišete..

Ponovi slovnico. Katastrofalno slaba je.

Pa kaj potem, če je sestrična, vseeno je lahko seksi lulika in če se mu sama ponuja…

Drugo bi bilo, če bi šlo za sestro. To bi tudi jaz odsvetoval. Če pa je samo sestrična, pač go for it!

Ker sem legalist, pa še povem, da se lahko s sestrično po pravni plati celo poročiš. Če pa sploh gre samo za kakšen neobvezen seks, pa itak, da jo daj dol.

Včeraj nek stric in nečakinja, danes ti. Ta vročina je res že pretirana. Drugi teden naj bi bile ohladitve-v zraku in posledično mogoče tudi v glavah.

Pofukaj prasico potrebno. Prvo jo napolni v pičko pol jo pa še pofukaj v rit, da ne bo mogla sedeti dva tedna.

Tudi glede strica in nečakinje je vse OK, če je nečakinja stara vsaj 15 let. Tega je v vsakdanjem življenju ogromno, pretežno pa ostane prikrito, ker gre za enkratna dolčkanja.

Histerične stare babe pa seveda kokodakate na polno. Pa ko vas jebe. Itak, da nihče več.

Znanka je posedla bratranca, imata zdrave otroke, tako da kar kresni jo , samo pazi na zaščito.

Zato se vedno sestrična od moža že celo življenje meče za mojim možem in je hkrati poročena z dvema otrokoma. Zelo bolan odnos! To niti slučajno ni normalno in naravno. Še možu se zdi čudno. V bistvu ženska ni normalna, nihče nič ne komentira, mislimo si svoje.

mene pa rajca tetka, ki se zmeri usede nasprot mene v minici in razsiri noge. tko se lepo vidi njege pink gate z medvedki. to dela namerno. jst pa s trdim.

Odgovor na objavo uporabnika
Aha, 24.08.2023 ob 18:10

Zato se vedno sestrična od moža že celo življenje meče za mojim možem in je hkrati poročena z dvema otrokoma. Zelo bolan odnos! To niti slučajno ni normalno in naravno. Še možu se zdi čudno. V bistvu ženska ni normalna, nihče nič ne komentira, mislimo si svoje.

Biti poročen z dvema otrokoma ni samo bolan odnos, ampak še kaj več.

https://www.theguardian.com/science/2013/jul/04/marriage-first-cousins-birth-defects

Marriage between first cousins doubles risk of birth defects, say researchers

This article is more than 10 years old
Study of 13,500 babies born in Bradford concludes cultural practice in Pakistani community outweighs effects of deprivation

Hvala za odgovor ?

Ja sva se vedno v kontaktu 24/7 samo je pa zajebana situacija. Ker grem realno iz cone udobja. Kar dodatno doda tisti adrenalin. Kar se pa tiče zaščite to pa definitvno…

To je tabu pri nas. Tako Turki, kot Nemci se lahko s sestričnami in bratranci poročajo

tabu gor ali dol. kej je lepšga ko se zjutri zbudiš s trdim in sestra zleze k tebi v posteljo?!

točno tak

Preberi in se uči, 13.08.2025 ob 19:49

Babe so zato, da se pofukajo.

Incest je zabava za vso družino.

nimaš kaj, 14.08.2025 ob 02:45

Incest je zabava za vso družino.

BOLNIKI VSI, KI NA KAJ TAKEGA POMISLITE!!!!

Tak odnos prinaša določena tveganja, v naših koncih se je sedaj pojavil en tak primer, vse OK, dvema otrokoma v familiji so se začeli problemi z nogami, na koncu so prišli do zaključka da sta rodbini bili v preteklosti , pa sploh ne direktno prevečkrat križani, to pomeni da se je genom mešal v premajhnem krogu, pa čeprav je šlo za mešanje čez dve fari.

Torej , kresni, lepo se imejta, take pičkice so stalno mokre in mastne, potlej pa pojdita vsak svojo pot.

Daj nehaj no, 24.08.2023 ob 15:46

Tvoja sestrična je, bolano. Reci mami, da te naroči k psihologi in molči kaj se je zgodilo. Sestrični pa reci, naj se ne prebližuje.

Rece naj mami, da ga naroči? Tip jih ima 21, ne 12!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close