Intimen odnos z sestrično
Zdravo,
Pred kratkim sem bil na obisku pri enih sorodnikih. Opazil sem da me sestrična ful objema, opazuje. Tisto večer se je ulegla h meni na kauč in me začela božat oz. Praskat po hrbtu. Ena stvar je vodila v drugo nato sva se poljubila. blo mi je neprijetno in sem sou v sobo. Naslednji večer pa je prišla k meni v sobo. Kjer se n
Pa kaj potem, če je sestrična, vseeno je lahko seksi lulika in če se mu sama ponuja…
Drugo bi bilo, če bi šlo za sestro. To bi tudi jaz odsvetoval. Če pa je samo sestrična, pač go for it!
Ker sem legalist, pa še povem, da se lahko s sestrično po pravni plati celo poročiš. Če pa sploh gre samo za kakšen neobvezen seks, pa itak, da jo daj dol.
Aha, 24.08.2023 ob 18:10
Zato se vedno sestrična od moža že celo življenje meče za mojim možem in je hkrati poročena z dvema otrokoma. Zelo bolan odnos! To niti slučajno ni normalno in naravno. Še možu se zdi čudno. V bistvu ženska ni normalna, nihče nič ne komentira, mislimo si svoje.
Biti poročen z dvema otrokoma ni samo bolan odnos, ampak še kaj več.
https://www.theguardian.com/science/2013/jul/04/marriage-first-cousins-birth-defects
Tak odnos prinaša določena tveganja, v naših koncih se je sedaj pojavil en tak primer, vse OK, dvema otrokoma v familiji so se začeli problemi z nogami, na koncu so prišli do zaključka da sta rodbini bili v preteklosti , pa sploh ne direktno prevečkrat križani, to pomeni da se je genom mešal v premajhnem krogu, pa čeprav je šlo za mešanje čez dve fari.
Torej , kresni, lepo se imejta, take pičkice so stalno mokre in mastne, potlej pa pojdita vsak svojo pot.
Forum je zaprt za komentiranje.