Najdi forum

Imam eno težavo, na internetnih straneh mi ne delajo šumniki (če jih hočem sama napisati-najdi si, google). V wordu pa mi delajo normalno.

hvala enako pa mi ni znal noben pomagat

Uporabljaš pa browser nebodigatreba verzijo 99.99.bla in operacijski sistem super OS.v.xx01. In potem ti ne zna noben pomagat, res čudno…

uporabljam windows xp prof. internet explorer 6

Takim je težko pomagati dragi moji. Če imate pravilne področne nastavitve (SI), ne bi smelo biti težav.

Če so strešice izginile kar na lepem, se zahvalite enemu od programov, ki ste jih namestili in je ‘povozil’ ekranske fonte. Možno je tudi, da ste nehote spremenili kodno nastavitev v Internet Explorerju.

Skratka, razlogov da ni šumnikov je več, nikakor pa niso v neznanju nas, ki vam skušamo pomagati.

in kaj ti morm vse povedat da mi bos znal pomagati…k mi gre to res ful na zivce k nek z sumniki pisem nekje pa brez in potem mam celo zmesnjavo k pozabim…prosim lepo za pomoc

Hojla

no moja sodelavka je imela enak problem in noben informatik v naši tovarni ji ni znal svetovati. za hec sem ji rekla, da lahko da ima kakšne viruse. pol pa ji je še miška začela neki štekati in je vse skupi odnesla na servis, so ji na novo naložili windovse (jasno imela je viruse) in sedaj dela. Morebiti je tudi pri vas kaj odobnega.

ciao

Mogoče imaš googlovo orodno vrstico?
Če jo imaš,jo odstrani pa bodo šumniki spet delali….

men spet delajo,yyyyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssssss

No, vidiš, že zgoraj sem ti napisal, da strešice lahko izginejo po namestitvi nekaterih programov. Virusi pa s tem nimajo nobene zveze, čeprav jih velika večina ima, a se tega sploh ne zaveda.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close