internet v službi
ja strah me je, dodatno delo me ne skrbi, mi bo vsaj caj minil, tako se mi pa vleče, da ni za povedat in posledično začnem tud po netu brskat – več kot je dovoljeno,………ko sem delala na drugem oddelku dihat nisem mogla, tolk je bilo dela, minilo je pa kot bi mignil, na net še pomislit nisem imela časa
ne, ne nisem ljubica, povedala mi je sama, včasih nanese,da se tudi bolj žgečljive teme pogovarjava,………
!!!!!!!!!!nič ne bo, sem jo že jaz nagovarjala, da naj bo malo bolj prilagodljiva, če noče ostat brez moža, pa je tako samozavestna, da je kaj, sicer pa podrobnosti zakaj je tako pa res ne vem, mogoče bi ji pa res kakšna sprememba prijala, nikoli se ne ve
sem pa zdaj, če se ozrem za nazaj, ugotovila, da ni več tako črnogleda in slabe volje, očitno so doma odpravili težavo, tista samozavest pa tudi vem, da je prihajala zaradi nečesa drugega,
sva bile pa nekaj časa oziroma smo bili vsi zaposleni, bolj zadržani in nerazpoloženi zaradi nekih dogodkov v službi, zase lahko rečam, da se je to kar smo doživljali v službi odražalo tudi na mojem možu, mogoče mi je pa sodelavka to o plači in sexu povedala ravno v tem obdobju, kar je takrat veljalo tudi za mojega moža (plača pa to)
aja, pa xxx strani imamo mi itak blokirane
Kaj že, ima opraviti zasebnost s službenim računalnikom????
V firmi (službi) se računalnik uporablja za DELO, ne za zabavo!
Pirčevka nima nič s tem![/quote]
Sorry Paco – ampak ima kar krepko s tem.
Kolikor sem seznanjen z zadevo gre približno takole; lahko nadzorujejo koliko je ne-službenega dela (časa), ne smejo pa dokumentirati in tako zbranih podatkov uporabiti kot argument za kakšen ukrep – ker so bili zbrani brez privolitve nadzorovane in uporabljeni proti njej.
V glavnem pravno kompleksno – vendar so delodajalci tudi vsaj malo pametni in če se te želijo zaradi tega znebiti poiščejo kakšen drug uraden razlog, čeprav je to v ozadju.
Kaj že, ima opraviti zasebnost s službenim računalnikom????
V firmi (službi) se računalnik uporablja za DELO, ne za zabavo!
Pirčevka nima nič s tem![/quote]
Sorry Paco – ampak ima kar krepko s tem.
Kolikor sem seznanjen z zadevo gre približno takole; lahko nadzorujejo koliko je ne-službenega dela (časa), ne smejo pa dokumentirati in tako zbranih podatkov uporabiti kot argument za kakšen ukrep – ker so bili zbrani brez privolitve nadzorovane in uporabljeni proti njej.
V glavnem pravno kompleksno – vendar so delodajalci tudi vsaj malo pametni in če se te želijo zaradi tega znebiti poiščejo kakšen drug uraden razlog, čeprav je to v ozadju.[/quote]
Da ne bomo ugibali:
http://www.ip-rs.si/fileadmin/user_upload/Pdf/brosure/Zasebnost_na_delovnem_mestu.pdf
Forum je zaprt za komentiranje.