Najdi forum

Internet sem izklopil

Po 4 letih sem odstopil od pogodbe. Ustvaril sem gmail račun in zdaj surfam v knjižnicah, hotelih itd.
Zanima me, kako naj izbrišem podatke, ki jih pustim v računalniku. V IE sem odprl orodja > zbriši zgodovino brskanja, vendar čez par ur sem se na istem računalniku ugotovil, da gesel nisem izbrisal.

LP

poglej v IE pod orodja in vklopi “filtriranje InPrivate”, ko končaš, samo zapreš in si rešen vsega

Aha, bom poskusil.
V Firefoxu enostavno obkljukaš piškotke, gesla, zgodovino in vse izbrišeš. V IE pa kljub temu postopku si še vedno prijavljen v Gmail!

V FF klikneš orodja in klikneš “vključi zasebno brskanje” ti ni treba nič brisat, ker ne pušča sledi
v Gmailu ostaneš prijavljen

[/b]
tega vprašanja ne razumem, ko se logiraš v Gmail ti tam piše,če rabiš prijavo samo za enkrat ali za vedno, nekaj v tem smislu, ti daš samo za 1x, tako, da, ko zapreš gmail ti zbriše geslo

ponavadi v gmailu jaz sploh ne obkljukam tiste opcije – ostani prijavljen, vendar kljub brisanju piškotkov, gesel in zgodovine (v IE) ostaneš še vedno prijavljen v gmail. Torej potrebno se je odjaviti, zaprtje okna ne pomaga!

preden vsi doktorirate bi predlagal, da avtor tega članka razmisli o uporabi “prenosnih programov”.
Ideja je takšna, da na USB ključu nosiš sabo npr. brskalnik in ga poganjaš na računalnikih brez inštalacije s svojimi zaznamki, nastavitvami, addoni.

Spisek “portable” aplikacij:

http://portableapps.com/apps

PS: sam jih nisem testiral.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close