Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Internet Rambo

Internet Rambo

Ura 23:44, petek nočna, halo ? Achtung-achtung, na Monu še vedno visi nepridiprav, ki se kliče na ime Marko. Naj nemudoma nekdo pokliče policijo, fant je povsem izgubil nadzor nad saboj. Sedaj se gre zares, prišel vam bo na dom in vam spraznil cel hladilnik. Petra štrajka, ni mu spekla piškotov.

Lp

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ničnovega 😀 jaz sem včeraj bil v gostilni do 2 zjutraj Marko pa na Monu 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Zamisl isi, kakšen dosežek bi šele bil, če bi bil pri ženski! Nepredstavljivo… :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Hahahaha končno si povedal nekaj smislenega Matiuž,sedi 4

Zamisl isi, kakšen dosežek bi šele bil, če bi bil pri ženski! Nepredstavljivo… :)))[/quote]

jaz sem pri ženski marsikdaj, ampak samo po 1-2 urci 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Zamisl isi, kakšen dosežek bi šele bil, če bi bil pri ženski! Nepredstavljivo… :)))[/quote]

jaz sem pri ženski marsikdaj, ampak samo po 1-2 urci ;)[/quote]
Jaz sem vsak dan. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

…reče Sadni.

Seveda, on ne visi ves čas pred računalnikom tako kot Marko.
Njegove misli vestno zapisuje in tipka Helena Blagne, zaman.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ko dobiš plačo? Saj to je precej 1x mesečno. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jaz sem vsak dan. ;)[/quote]
Na forumu ?

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Na forumu ?[/quote]

ali se temu reče /pwned v internetnem igričarskem žargonu 😀 ?

Ne. Razen če si tudi ti pozabil prebrati, na kaj se je Markotov odgovor nanašal.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Na forumu ?[/quote]
Tudi. Jaz sem marsikje, vsak dan. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close