internet explorer
Imam problem pri explorerju vceraj sem šel na msn in tam je bilo če hočeš 30 free smailjov jaz sem jih povlekel.Sedaj pa imam domačo stran njihovo live.com prej pa sem imel od svojega operaterja telesat.si.Šel sem tudi na internetne možnosti in tam nastavil katero stran hočem imeti za domačo stran to je telesat.si in ko vpisem tam in pretisnem uredu kliknem na explorerju na hišico to je home mi vseno vrne na live.com in nikakor se ne da spremeniti.Probov sem ga restart in spucal z spywerom in z antivirusom pa vseno nemorem nastaviti domače strani kaj naj naredim.Hvala vsem za pomoč.LP
Lep pozdrav!
Najlažji način je, da se postaviš na stran, ki jo želiš imeti za domačo stran (v tvojem primeru telesat.si), odpreš internetne možnosti in za domačo stran klikneš “uporabi trenutno” (al neki takega 🙂 ang. “use current”) in potem klikneš “uporabi”. Slednji postopek, če ne narediš, mislim, da ti ne shrani domače strani.
Potem pa bo delalo. Naslednjič pa, ko kaj brezplačnega dol vlačiš, poglej, kaj imaš obkljukano (večinoma so kakšne domače strani ali kakšni dodatki).
Leon
Hmmm…probaj pobrisati vso zgodovino (cookije, datoteke, temporary internet files, zgodovino…vse). Mogoče se ti je v register zapisalo kaj, kar pač to blokira, če ne pa register popucati.
Sicer pa prvič slišim, da bi zaradi msn-ja takšne komplikacije ble. Očitno so vsega zmožni 🙂
Poizkušaj popucati pa potem probaj.
Leon
Forum je zaprt za komentiranje.