Najdi forum

INTERNET EXPLORER

pozdravljeni!
mam mal večji problem z internet explorerom.ko ga štartam in tam kjer piše naslov (about blank) mi kar ven vrže eno web stran,nato pa se odpre še eno okno kjer mi ponuja onlyne windows spy test.prej tega ni bilo.prej ko sem štartav internet explorer je bilo okno prazno.če pa grem na orodja in pa internetne možnosti ,tam napišem priljubljeno stran mi to ostane samo kako minuto potem pa sem na istem kot pred tem ponovno mi ponuja windows spy test.ali je imel kdo že takšno napako in mi naj svetuje kako se to odpravi.
hvala vsem ki mi bodo pomagali.
imam windows xp

poberi si z neta program adware (dobiš ga tukaj http://www.download.com/3000-2144-10045910.html?part=69274&subj=dlpage&tag=button ) pol pa z njim prečekiraj cel računalnik

da b0 lažje

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

AD AWARE NE POMAGA ČIST NIČ KOT DA SE NI NIČ ZGODILO .

WEGA, A SI PREZVEU DOPUST. NE MI RECT, DA SI ZEJEN PRSOU DOMOV.
LP Pero

zakaj v pizdo sploh se kdo uporablja IE, ker ze morski prasicek civka da je ena samo varnostna luknja. poizkusi se spybot vendar s tem tezave ne bos resil, ker je trdovratana. sicer ne dela skode vendar ti v IE spremnija domco stran

Odspodaj na strani, ki se odpre imaš verjetno nekje možnost, da si odinštaliraš so stran. Katero stran pa maš to? Povej naslov.

Jaz imam isti problem, meni se pa pojavi stran http://www.searchmeup…. pa še neki zravn piše.

Poskusi še tolele:

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

ne uporablat IE. probi mozillo firefox al pa opero. Drgač se to mu tut jest in dokler nism formatirov ni šlo dol. da se rešt sam men se ni dal ker sm mogu usen formatirat

nabaute si že enkrat mozillo, pr njej pa nauš meu problemov

Ok se opravičujem ampak šele danes pred pol ure sem zvedel za tale forum in sem se odločil pomagati, ker izkušenj imam ogromno pa tudi “profi” se ukvarjam kot serviser….

Tole, da vam odpira napačne “domače strani” in se le-te ne dajo spremenit, pa imate razne reklama od viagre do kako shujšati v enem mescu… no za vse to so krivi programčki oz. programska koda imenovana SPYWARE.

Dobimo ga vsi, ki uporabljamo zastarele brskalnike. Ja, ne mislite, da ste z vsemi popravki Internet Explorerja 6.0 varni. NISTE! – Uporabljajte Mozillo Firefox ali Thunderbird in teh težav boste rešeni. Obe verziji teh programov sta brezplačno na voljo na naslovu http://www.mozilla.org/products/firefox/

Druga varianta pa je, da si iz interneta snamete program imenovan Adware iz naslova http://www.lavasoftusa.com/
Je brezplačen in učinkovit za uporabo – odstrani spyware kodo iz registra in razne datoteke in vaš Internet Explorer bo normalno zadihal. 😉

Srečno pa lep pozdrav!
V primeru kakšnih dodatnih vprašanj pa lahko kontaktirate na zgoraj zapisani e-mail naslov (brez skrbi, je pravi ;))

Živ!

Kolega ima podoben problem.Namestil sem mu AD AWARE, našel mu je cel kup smeti, med drugim tudi nepravilno “domačo stran”, ki pa jo zna program odstraniti samo začasno, dokler računalnik ponovno ne zažene.Nato se stran (www.your-searcher.com) zopet nastavi na domačo stran.Uporablja XP in IE 6.0.
Jaz sem pri sebi stvar že reševal tako, da sem odprl system.dat (v WordPadu), poiskal besedilo npr.:searcher, pobrisal del vrstice, ki je vsebovala ta naslov, shranil in se je stvar rešila.Imam WIN ME.Vendar pri njem tega ne uspem narediti, ker mi te datoteke noče odpreti in mi program javi, da jo uporablja drug program, verjetno OS.

Ima kdo res kakšen učinkovit nasvet, kako se rešiti teh nadlog, razen zamenjave brskalnika?

LP,T.

Ah dajte nehat no, saj ni čisto za vsako malenkost potrebno vsega menjat.

Pri kolegu samo startaj talelelelele programček

pa bo zadeva rešena.

Torej navodilo:

1. Zapri vse programe
2. Odpri Internet Explorer
3. Startaj program iz tega mesta direktno
4. Zapri MS IE
5. Restart računala

fertik deu!

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Hvala je uspelo.

LP!