Najdi forum

INTELEKTA

OJLA!!! Zanima me kakšne probleme ste nekateri imeli z omenjeno agencijo. Sama sem z njimi letos dopustovala na Djerbi in mislim da se bolje nebi mogli izkazati. Rada pa bi prebrala vaše izkušnje. Hvala!!! lp

Midva sva bila tudi letos preko njih na Djerbi in sva se mela super.

Letos Grčija, super.

nobenih.lordwales je agencija lordwales
http://www.lordwales.com

Jaz sem bila letos z njimi na Djerbi in si zaslužijo same pohvale.

lp. Mateja

Romunija letos katastrofa od katastrofe

Djerba… sama organizacija pohvalno… drugače pa so vodičke super. so se trudile da bi nam ustregle..le komunikacija z agencijo v sloveniji (vodičke – agencija) slaba. Predvsem iz strani agencije ne vodičk.

Djerba super, Grčija otok Kos porazno,ampak to se tiče samo vodičk, nimajo pojma o pojmu, stramota in ljudje se ne morejo obrniti na njih in tudi takrat ko imajo resne težave, primer, v grčiji je bil gospod, ki je imel gronolom in kaj so mu svetovali, nič,sramota, on pa je še komaj gledal od otekline in jih prosil naj mu zrihtajo kakšnega zobarja,no saj upam da jim je poslal pritožbo:(

Bila letos v Romuniji – pozitivno presenečena.

enako…

Lani Kefalonija – porazno!

Bila letos na Karpatosu in same pohvale, posebno vodičkama. Mislim, da bom drugo leto zopet potovala z njimi.
Kaj je bilo pa narobe s Kefalonijo?

Letos Romunija, vem, da nikoli več nikamor s to agencijo.

Pred petimi leti v Maroku- nikoli več!

Vsi samo pišete katastrofa ali nikoli več. Nihče pa ne navede vzroka-kaj je bilo tako narobe. lp

letos z njimi na djerbi- vse lepo in prav!

Letos Djerba in je bilo super!

Aja

1998, otok Samos, KATASTROFA!! Nikoli več nisem šel in tudi ne grem!!!

Bili smo na maturantskem izletu!

L.2001 na Malti. S to agencijo sigurno nikoli več, obljubljajo eno, nudijo drugo. KATASTROFA!

Pred tremi leti na Kefaloniji – odlično, letos na Lefkasu odlično, prijateljica bila lani na Djerbi in je bilo odlično.

Letos na Djerbi, verjetno ne več z njimi kamorkoli. Eno obljubljajo, realnost drugačna.
Npr. odhod letala z Brnika je obljubljeno zvečer, šli smo ob enih z letališča, v sobo prišli ob štirih zjutraj. Ostali brez prve večerje, pri pogajanjih z agencijo sem dobila odgovor, da je pisalo na računu 7 dni, pol. Kar po njihovem pomeni, ker je vejica vmes, je to 7 dni in v tem času polpenzion. Zaradi tega pokvarjen prvi dan. Vodička tako tako. Na avtobusu na izletu nam je brala iz knjižice razne zgodbice. Ni bila pri stvari. Dvakrat prebrala isto vrstico.

Letos na Lefkasu: odlično!

mikica, kdaj si se vrnila iz djerbe, oz. kateri termin si bila tam???

Kefalonija lani, kot sem ze napisala – katastrofa!
3 tedne prej smo rezervirali hotel, rekli so da je na vprašanje. 14 dni prej sem rekla da bi rada rezervirala in če še vedno nimajo podatka, grem drugam. Kar naenkrat je bil hotel prost.
3 dni pred odhodom smo dobili pošto glede odhoda, zraven pa izjava, ki smo jo morali pred odhodom podpisati, da se strinjamo s premestitvijo v drug hotel popolnoma iste kategorije, ker je rezervirani hotel poln.
NIsem hotela podpisati, ker pa sem imela že v službi vse urejeno in je težko prestavljati dopust, sem se odločila da grem, v primeru, da mi prej posredujejo podatke o hotelu v katerem naj bi bili in to sem napisala tudi na izjavo.

Seveda podatkov nisem nikoli dobila, ampak sem vseeno odšla na dopust – pač sem jim zaupala.
Sem pa videla, da so še na letališču, ko so delili voucherje, terjali podpise na izjave.

Obljubljen hotel je imel klimo, velike sobe, samopostrežni zajtrk, kjer je bilo na izbiro vse možno.
Hotel v katerem smo bili – sobe so bile velike 2,5m*2,5m, brez klime – lani junija so temperature na Kefaloniji krepko presegale 40 stopnij, zajtrk – dobesedno kos prepečenca in skodelica kave.

Takoj ko smo prišli, sem se pritožila vodički. Ona ni naredila NIČ! Midva s partnerjem sva jo še dobro odnesla. Dvema so že prvi dan iz WC-ja začele bruhati fekalije. Druge proste sobe ni bilo, zato sta 2 noči preživela na balkonu, saj se v sobi ni dalo dihati.PO 2 dneh in dodatnemu doplačilu na licu mesta so zanju našli prosto sobo v prvotno obljubljenem hotelu.

Izleti: prijavila sva se za izlet na Itako, prišla na dogovorjen sestanek z vodičko, ki pa se je takrat zaradi spremenjenega urnika že zaključil. Večer pred odhodom me je dobila na telefon, ker sem šla slučajno mimo recepcije in povedala, da za naju ni prostora, ker je že drugih dovolj…

In še in še, se mi sploh ne da naštevati, ker mi postane slabo, ko se samo spomnim…

Naj ob tem omenim, da je sama Kefalonija zelo lepa, plaže čudovite, midva sva pač za ves čas bivanja najela avto in ves čas razen noči preživela zunaj, saj je bilo v hotelu neznosno, prav takšen pa odnos vodičke.

Seveda sva se takoj po prihodu nazaj pritožila in odgovor: če vzameš last minute, ne moreš veliko pričakovati.

Upam, da je bilo dovolj podrobno napisano, zakaj z njimi ne grem nikamor več.

Last minute nikakor ne more in ne sme biti vzrok za slabše kot redna predrezervacija.
Emnako to se je meni zgodilo z agencijo Gullet-Tui na Kreti, kjer so mi dodelili sobo,
ki ni dosegala niti D kategorije namesto plačane A. Umazanija, da se je po prahu na
mizi dalo pisati, TV ni delal, ravno tako sušilec las, pod tako umazan, da se mi je
gabilo po njem hoditi obut, all inclusive pa prvi dan spoh ni veljal.

Z GULLET – TUI NIKOLI VEČ!

O resničnosti se je prepričala tudi njihova predstavnica in tudi potrdila, da soba niti slučajno
ni A kategorije. Odgovor agencije na reklamacijo: OBŽALUJEMO A DO POVRNITVI
STROŠKOV ZA POKVARJEN DOPUST NISTE UPRAVIČENI.

TO JE GULLET – TUI.

Slovencem dodelijo najslabše sobe, da dobre ostanejo za avstrijce in nemce, ker tam velja
frankfurtska listina. Ta agencija pozna samo naš denar, ki pa žal ni enakovreden nemškemu
in avstrijskemu. Nobeden od slovenskih gostov ni bil zadovoljen z agencijo in smo vsi po
težkih mukah le zamenjali sobi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close