Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija inštruktorja klavirja iščem

inštruktorja klavirja iščem

v Ljubljani

iščem nekoga da bi me učil na klavir igrat ampak sam takrat ko imam čas …če je kateri me nj pokliče na 051674029 sem iz okolice sl.vrha..še hodim v šolo tk da bi mi bolj pasalo popoldan za učenje klavirja…!imam tut sama klavir tko da nebo problema …tnx

Če še vedno rabite inštrukcije klavirja za začetnike, mi pišite na goblinsly@gmail.com

Zdravo, mene bi zanimalo, mi lahko napises kaksne kompetence imaš?

Živjo!

Sem Anja in inštruiram (klavir) in prirejam tečaje (klavir in električne klaviature) za OŠ-osnovna šola od 1. do 9. razreda. Poučujem pri meni na domu – Kranj …

Inštrukcije so namenjene učencem ki ob igranju naletijo na težave in jih sami ne morejo/ne znajo rešiti oz. odpraviti. Učenec mora s sabo na inštrukcije prinesi notno gradivo, pisalo in veliki A4 format notni zvezek.
CENE:
inštrukcije=20EUR/h
ura traja 45min (šolska ura)

Tečaji so namenjeni učencem, ki se hočejo naučiti igranja klavirja ali električnih klaviatur in nimajo predznanja ali pa imajo zelo malo predznanja. Učenci morajo s sabo na uro prinesti pisalo in veliki A4 format notni zvezek.
CENE:
tečaj=25EUR/h
ura traja 45min (šolska ura)

P.S.: (opomba): vso dodatno gradivo ki ga učenec prejme na uri (tečaj/inštrukcije) je dodatno plačljivo. Cene dodatnega gradiva se gibljejo od 5 do 15EUR

Ponujam poučevanje klavirja ter električnih klaviatur (klasična ali popularna glasba) na območju LPP na vašem ali mojem domu. Prilagodim se vašem urniku in željam :))
Sem dijakinja Konservatorija za glasbo in balet v Ljubljani.

več info na: klavir.lj@gmail.com

Nudim poučevanje klavirja na domu oz. po dogovoru.
Drugače pa sem absolvent na Akademiji za glasbo v LJ.
Poleg poučevanja klavirja ponujam še poučevanje solo petja in glasbene teorije.

Kontakt:
andrej.skladatelj@gmail.com

New Report

Close