inštruktorja klavirja iščem
Če še vedno rabite inštrukcije klavirja za začetnike, mi pišite na goblinsly@gmail.com
Živjo!
Sem Anja in inštruiram (klavir) in prirejam tečaje (klavir in električne klaviature) za OŠ-osnovna šola od 1. do 9. razreda. Poučujem pri meni na domu – Kranj …
Inštrukcije so namenjene učencem ki ob igranju naletijo na težave in jih sami ne morejo/ne znajo rešiti oz. odpraviti. Učenec mora s sabo na inštrukcije prinesi notno gradivo, pisalo in veliki A4 format notni zvezek.
CENE:
inštrukcije=20EUR/h
ura traja 45min (šolska ura)
Tečaji so namenjeni učencem, ki se hočejo naučiti igranja klavirja ali električnih klaviatur in nimajo predznanja ali pa imajo zelo malo predznanja. Učenci morajo s sabo na uro prinesti pisalo in veliki A4 format notni zvezek.
CENE:
tečaj=25EUR/h
ura traja 45min (šolska ura)
P.S.: (opomba): vso dodatno gradivo ki ga učenec prejme na uri (tečaj/inštrukcije) je dodatno plačljivo. Cene dodatnega gradiva se gibljejo od 5 do 15EUR
Sem dijakinja Konservatorija za glasbo in balet v Ljubljani.
več info na: klavir.lj@gmail.com
Nudim poučevanje klavirja na domu oz. po dogovoru.
Drugače pa sem absolvent na Akademiji za glasbo v LJ.
Poleg poučevanja klavirja ponujam še poučevanje solo petja in glasbene teorije.
Kontakt:
andrej.skladatelj@gmail.com