Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika instant pire krompir

instant pire krompir

Sem se odločila da probam na morju tale instant pire krompir in me zanima če je katera probala tistega od Spara? Kateri so dobri?
Hvala za nasvet.

vsi so dobri. mi jih imamo kar precej na jedilniku

Bolj ogabne hrane še nisem probala!

enamama, kaj češ, če pa ne znajo za boljše.

Se mi zdi, da je bil od Lidla boljši.

tudi meni niso všeč, pa sicer niti pod razno nisem izbirčna.

Od Spara je OK.
Tudi sama imam raje pire iz pravega krompirja, ampak na dopustu pa pride kar prav.

Ja, na dopust ga vzamem tudi jaz. Tako zanič, da ne bi preživeli, ni :-). Sprobala Spar in Hofer, Sparov je bistveno boljši.

Enako. Raje žgance cel teden, kot pa instant pire…..

jaz sem raje lačna, ga ne morem jest. Moji punci ga imata radi, pa jima je čisto vseeno ali je Šparov, Lidlov ali Hoferjev.

k72, tudi meni je ful všeč 🙂 in raje jem ta pire kot pa žgance

Tudi jaz ga imam vedno s seboj na raznih dopustih, pa se do sedaj ni še nihče pritoževal, ta mala ga ima sploh rada. JAz ga obvezno izboljšam tako, da povečam količino mleka (namesto vode), treba je pazit da tekočine ni preveč, obvezno gre noter še malo masla in velika žlica kisle smetane. Definitivno pa se razlikuje od ta pravega domačega pireja.

Enako časa pobere priprava kuskusa, pa je le nekoliko bolj zdrav, sploh, če je polnozrnati, in paše enako skoraj k vsemu, k čemur sicer pire delamo (OK, h kakšni špinački glih ne, ampak…)

Meni sta pa pire pa kuskus čisto neprimerljivi stvari.

Sicer pa instant pire tudi jaz naredim samo iz mleka, brez vode, dodam pa seveda tudi maslo. Če se ga prav naredi, zna bit prav okusen! 😉

No, pa k polpetom tudi ne…

😉

Ej, sam a ni boljše, da bi zraven pojedli sam kos kruha, kot pa to instant zadevo. Ne vem, po moje notri ni nič hranljivega, pa če imate tist expresni lonec je krompir kuhan v manj kot 10 min. Pa ne da bi mi ves čas zdravo jedli, sam to, pa še otrokom dati…Sori ker se vmešavam 🙂

Kako lahko to jeste, jaz niti poskusila še nisem, ker ne morem.
Luplenje velikega krompirja ti vzame 2 min, medtem že segrevaj vodo, notri daš na drobno narezan PRAVI krompir, kuhan je v 5, max 10 min, odvisno od tega, kako na veliko ga narežeš, zmučkaš, začiniš ‘i to je to ‘.

Za občasan obrok pa to res ni nobeno zlo. Saj tudi kuskus nekateri jeste pa je ravno tako instant, polenta, ki je pripravljena v 2 min., je ravno tako instant. Pa če nam paše, da tako jemo nekateri na dopustu- ja sorči.

Tale od spara je za moj okus najboljši, boljši od knora ali magija, ki sta še enkrat dražja, pa za moje pojme neužitna. Ponavadi delamo domači pire, ampak tudi temu nič ne manjka, če ga narediš tako, kot je opisala t-inca.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close