instalacija win xp-NUJNO
G. Sušnik, vaša soproga je lepo opisala, kdaj in kako so se pojavile težave z novim računalnikom. Med odstranjevanjem spy programov je očitno odstranila enega takih, ki se je samodejno zaganjal vsakič ob zagonu računalnika. Del programa je verjetno še ostal nameščen ali vpisan v registru, zato je pač javil, da ne najde datoteke dll, ki je bila z Ad Awarom odstranjena.
Zaradi tega še ni nujno potrebno peljati pc-ja na servis. Na vsak računalnik se dajo znova namestiti Windowsi, še posebej če se postavi novo particijo in formatira disk. Če pa bi se v takem primeru zalomilo z namestitvijo, je treba najprej preveriti, ali sploh imate ustrezen CD z Win XP – potem je šele na vrsti pregled na servisu.
Če niste kje predaleč od mene, vam rade volje priskočim na pomoč. Seveda še najraje takrat, ko bosta oba doma. Prvič vse izgleda malce bolj zapleteno, naslednji format c: bo stekel brez ovir.
Lep pozdrav obema!
Tajfun, 041 697 408
Sporocam, da je zenin racunalnik uspesno popravljen. v bistvu ni bilo nic hudega narobe. kriva je bila (se mi zdi da maticna plosca) ker ima svoje finte za nalaganje winse. serviser pa je rekel. da tudi naslednjic sama to ne bova znala nalozit, tako upam, da mi zena ne bo zopet kake bedarije pocela.
Se enkrat se zahvaljujem vsem, ki ste priskocili na pomoc.
Lep dan vam zelim,
g.Susnik
Forum je zaprt za komentiranje.